The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

New Topic Broken on my forum

View previous topic View next topic Go down

Solved New Topic Broken on my forum

Post by ShadowZ-Red on April 12th 2013, 5:52 am

Hello Could Somebody
Tell Me How
To Fix my New Topic Button
Because if i click it
it cant ...

Example:
i already post
& Ill make New post so i can easily post
But i cant Click it..

i dont want to be doing like this
Click home and click again the categories to post

Would you mind telling me how to fix it

Forum url: http://blood-line.forumtl.com/forum


Last edited by ShadowZ-Red on April 12th 2013, 6:46 am; edited 1 time in total

ShadowZ-Red
Forumember

Posts : 86
Reputation : 2
Language : English,Tagalog

http://blood-line.forumtl.com

Back to top Go down

Solved Re: New Topic Broken on my forum

Post by Sir Chivas™ on April 12th 2013, 6:23 am

Hi,

I don't completely understand your issue. Can you please explain yourself in deeper details, thank you.

From what I read, your create a new topic button doesn't work, correct?



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: New Topic Broken on my forum

Post by ShadowZ-Red on April 12th 2013, 6:30 am

Sir Chivas™ wrote:Hi,

I don't completely understand your issue. Can you please explain yourself in deeper details, thank you.

From what I read, your create a new topic button doesn't work, correct?

Yes Your Correct
Try Post in my Forum Categories
& If you already post
Click the New Post button

& Nothing will change its not redirecting it.....

hmm...

do you know how to fix it ..

ShadowZ-Red
Forumember

Posts : 86
Reputation : 2
Language : English,Tagalog

http://blood-line.forumtl.com

Back to top Go down

Solved Re: New Topic Broken on my forum

Post by Sir Chivas™ on April 12th 2013, 6:32 am

Try refreshing the page or clearing the browsers' cache. This is a small bug that sometimes occurs to either my BBcode buttons or the buttons. I have no idea why? But after clearing my browsers' cache, it works fine.



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: New Topic Broken on my forum

Post by ShadowZ-Red on April 12th 2013, 6:49 am

Sir Chivas™ wrote:Try refreshing the page or clearing the browsers' cache. This is a small bug that sometimes occurs to either my BBcode buttons or the buttons. I have no idea why? But after clearing my browsers' cache, it works fine.

It works
Thanks

How About that

In the Text of my post...
Because i cant see it

its black

how can i change the color of that

thanks.

ShadowZ-Red
Forumember

Posts : 86
Reputation : 2
Language : English,Tagalog

http://blood-line.forumtl.com

Back to top Go down

Solved Re: New Topic Broken on my forum

Post by Sir Chivas™ on April 12th 2013, 6:56 am

Please open a separate thread for that issue, ill be more glad to help you out.
Topic Solved & Locked



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum