The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

View previous topic View next topic Go down

Solved Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by J0k3R^ on April 18th 2013, 8:45 am

hello ppl Hello

recently i added some new widgets in my forum but when i press the arrow to hide the widgets, they dont disappear all of em. whats wrong? before i add those new widgets, the script was workin perfect. P.S: i use phpbb2

u can check it in my forum: http://myplanet.forumgreek.com (no signup required to see the problem)
the show/hide widgets script: http://help.forumotion.com/t78898-show-hide-widgets-script

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by E-Mark on April 18th 2013, 8:55 am



This 3 doesn't hide when i clicked it, try to place those 3 widgets at the top (make it the first 3 widget at the top)

E-Mark
Active Poster

Male Posts : 1389
Reputation : 164
Language : English, Tagalog
Location : Republic of the Philippines

http://coding-spot.darkbb.com/

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by tommycoo on April 18th 2013, 10:25 pm

did u use this tutorial, http://help.forumotion.com/t78898-show-hide-widgets-script

if u use it. try to replace bottom widget to the very bottom place

tommycoo
Forumember

Male Posts : 615
Reputation : 9
Language : Indonesia

http://www.atlanta.forumid.net

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by J0k3R^ on April 19th 2013, 2:05 am

i tried to move these widgets to go em at top and when i did this.. lol.
now they r the only who hide...

@tommy i followed the tutorial, it was working perfect but when i added these 3 widgets E-mark says, they dont hide...

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by tommycoo on April 19th 2013, 8:57 am

i think there was something wrong with your template, have u edited some of template before ?

tommycoo
Forumember

Male Posts : 615
Reputation : 9
Language : Indonesia

http://www.atlanta.forumid.net

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by J0k3R^ on April 19th 2013, 10:15 am

yes.. ive edited much of them. i think its a problem of index.body?

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by Jophy on April 19th 2013, 11:44 am

Try deleting a template Delete one by one and see if it will fix the problem, remember to save the templates you modified on a notepad first before deleting.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by J0k3R^ on April 19th 2013, 12:12 pm

i can just press a choice that says "use default templates"

EDIT: its not about templates, i tested it..


Last edited by J0k3R^ on April 19th 2013, 12:15 pm; edited 1 time in total

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by Jophy on April 19th 2013, 12:13 pm

Well you can do that, but you will not know which causes the problem and your other modifications will be removed as well, but only if you changed a lot on your templates. Wink

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by E-Mark on April 19th 2013, 12:14 pm

No, you need to delete the template, so the template will be back to default, atleast we may determine what causes the problem.

I suggest you to copy first all the code of the template you've edit, then paste it on the notepad, then delete the template, then check if the show/hide widgets back to normal, then if not yet, you may get back the code you back-up to the particular template you've delete and try to other templates. loul

E-Mark
Active Poster

Male Posts : 1389
Reputation : 164
Language : English, Tagalog
Location : Republic of the Philippines

http://coding-spot.darkbb.com/

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by J0k3R^ on April 19th 2013, 12:22 pm

ok i did it one by one. nothing changed. :/

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by E-Mark on April 19th 2013, 12:26 pm

Ok, try to turn off the Javascript management then check it again Smile.

E-Mark
Active Poster

Male Posts : 1389
Reputation : 164
Language : English, Tagalog
Location : Republic of the Philippines

http://coding-spot.darkbb.com/

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by J0k3R^ on April 20th 2013, 1:55 am

again nothing :/

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by tommycoo on April 21st 2013, 8:30 pm

try to remove your widget one by one ?

tommycoo
Forumember

Male Posts : 615
Reputation : 9
Language : Indonesia

http://www.atlanta.forumid.net

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by Jophy on April 22nd 2013, 1:27 am

Well it's supposed to be working, as shown here on the support forum, did you try to add the first code and set it on the top part? and the second part of the code on the bottom part?

If it still doesn't work, try changing themes and see if it will work.

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by J0k3R^ on April 22nd 2013, 1:40 am

ofc, i had the 2 widgets top and bot but nothing.
i think there was problem because i was using phpbb2. now ive changed my forum to punbb and its all fine.

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by Jophy on April 22nd 2013, 1:43 am

Solved now?

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by J0k3R^ on April 22nd 2013, 1:44 am

yep i just couldnt changed the icon from the first topic because of the flood control.. had to wait 50 sec i think

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Show/Hide Widgets Problem [No Hide]

Post by Jophy on April 22nd 2013, 1:44 am

Topic Solved & Locked

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum