The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Reply Box Bug

View previous topic View next topic Go down

Solved Reply Box Bug

Post by Tania_Re on April 22nd 2013, 9:17 pm

When the members are trying to post in the forum get this bug:



We don't know how to solve it and until now more than 6 members have complaint for this.

Four of them use Google Chrome.

What's wrong?

Tania_Re
New Member

Female Posts : 13
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by Sir Chivas™ on April 22nd 2013, 9:21 pm

Hi,

Does this issue happens whenever you hover at the BBcode buttons or the smilies?



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by kirk on April 22nd 2013, 9:41 pm

Can you open a forum for guest to post and put the link so we can try .

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by J0k3R^ on April 22nd 2013, 9:41 pm

remove the templates at AP => Display => Templates => Posts & Msgs => Posting_Body and try again. (create a backup of the currently codes if uve edited "posting_body").

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by Tania_Re on April 22nd 2013, 10:13 pm

Sir Chivas™ wrote:Hi,

Does this issue happens whenever you hover at the BBcode buttons or the smilies?

Yes. Only when hover at the buttons or smilies.

Tania_Re
New Member

Female Posts : 13
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by Sir Chivas™ on April 23rd 2013, 12:13 am

Can you please provide your forum URL? Thank you.



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by Tania_Re on April 23rd 2013, 12:01 pm

Sir Chivas™ wrote:Can you please provide your forum URL? Thank you.

www.moneypostingforum.com

Tania_Re
New Member

Female Posts : 13
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by E-Mark on April 23rd 2013, 12:13 pm

Try adding this to your CSS:
Code:
#textarea_content textarea#text_editor_textarea {
width: 96% !important;
}

E-Mark
Active Poster

Male Posts : 1389
Reputation : 164
Language : English, Tagalog
Location : Republic of the Philippines

http://coding-spot.darkbb.com/

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by Tania_Re on April 23rd 2013, 12:25 pm

@E-Mark wrote:Try adding this to your CSS:
Code:
#textarea_content textarea#text_editor_textarea {
width: 96% !important;
}

Thank you Love Problem Solved!

Tania_Re
New Member

Female Posts : 13
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

Solved Re: Reply Box Bug

Post by Jophy on April 23rd 2013, 12:53 pm

Topic Solved & Locked

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum