The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Quick reply and reply some functions not working

View previous topic View next topic Go down

Solved Quick reply and reply some functions not working

Post by Deadlydoze on April 22nd 2013, 11:01 pm

I tried to search around but didn't find anything that resembles my problem.
I have been doing a lot of editing on the forum and found out just recently that just about half of the reply function are not working.
Namely the the 2nd half of the small icons just above the text box, such as: Host an image, Image, Link, Color, tiny Smiley box, Others.
Those are just from the quick reply box. The 1st half works just fine, which makes it weird. bwi

Does anyone have any clue on this?

Deadlydoze
New Member

Posts : 23
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Quick reply and reply some functions not working

Post by Sir Chivas™ on April 22nd 2013, 11:50 pm

Hi,

There's a similar issue laying around somewhere, let me look for it. Smile

Try the following:
http://help.forumotion.com/t122967-some-bbcode-buttons-are-not-working?highlight=bbcode



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Quick reply and reply some functions not working

Post by Deadlydoze on April 23rd 2013, 11:08 am

Hi,
Thanks for the help, but I just found the problem my self Smile
Visibility was set to hidden for the .select class, its working now.
Cheers.

Deadlydoze
New Member

Posts : 23
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Quick reply and reply some functions not working

Post by Jophy on April 23rd 2013, 11:33 am

Topic Solved & Locked

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum