The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Trouble posting links with HTML

View previous topic View next topic Go down

In progress Trouble posting links with HTML

Post by Luke Frost on April 24th 2013, 11:35 am

Hello,

I've had a dilemma trying to post links on the header of a forum I administrate : www.gproaus.forumotion.com
The problem that persists is whatever is posted using the < url="(link)"> < /url> code, it uses the homepage of the forum before using the desired link. Here is my example:

Code:
http://gproaus.forumotion.com/"http://gproaus.forumotion.com/g4-australian-managers"

And for any of those with experience in HTML, especially with the header, here is the code I've used:

Code:
<strong><br><a href=“http://gproaus.forumotion.com/g4-australian-managers”>Register here!</a><br><font color="black">Then, when accepted, <a href=”http://gproaus.forumotion.com/g4-australian-managers” class=postlink>sign up to the ‘Australian & NZ Managers' group</a></font><br></br>
<p>There are only a few rules to abide by:</p><br></br>
<font color="red">1. <u>Please use your GPRO name,</font></u> so we know who you are.</font>
<font color="green"><p><b> Usernames like 'Michael Schumacher' or 'fastracer1234' WILL NOT be accepted.</b></p><br></br>
<p>2. <u>You must be an Australian or NZ manager</u> that plays GPRO -  <u><font color="blue">http://gpro.net/gb/gpro.asp</font></u></p><br></br>
<p>3. We're all here because we share a common passion for a game. Serious discussion can be natural, but bare in mind that a fun and positive attitude is the key to happiness & success :)</p></font></b>
</strong>

Any help would be greatly appreciated.

Luke Frost
Forumember

Posts : 45
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Trouble posting links with HTML

Post by Jophy on April 24th 2013, 3:45 pm

Hello,

Where are you trying to place this code? Also, have you tried enabling HTML first?:
http://help.forumotion.com/t35636-enabling-html

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: Trouble posting links with HTML

Post by Luke Frost on April 25th 2013, 4:18 am

I'm trying to place the HTML codes in the Admin section : Homepage Generalities. This does not seem to allow BBCode and all the other above HTML I applied worked now and in the past.

All except the links.

To find it...
Administration panel > Display > Homepage > Generalities

If you look at the forum; http://gproaus.forumotion.com/
you will see that HTML is enabled... It's plaguing the progression of the forum which is why I have gone to these lengths to resolve the issue.

Luke Frost
Forumember

Posts : 45
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Trouble posting links with HTML

Post by Jophy on April 25th 2013, 3:40 pm

The homepage message appears to be fine, and the links are clickable, can you explain more of your problem? Thanks Smile

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: Trouble posting links with HTML

Post by Luke Frost on April 25th 2013, 5:36 pm

I don't know if you're trolling or if there's a misunderstanding in communication but please click the 'Register here' link and tell me if it takes you to the register page....

Luke Frost
Forumember

Posts : 45
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Trouble posting links with HTML

Post by Sanket on April 25th 2013, 6:50 pm

@Luke Frost wrote:I don't know if you're trolling or if there's a misunderstanding in communication but please click the 'Register here' link and tell me if it takes you to the register page....
You were talking about some code being added on the homepage message, He was trying to help you & was asking more information. If you consider asking more information about the problem to be Trolling, I don't know what to say. Shocked
So please be respectful towards staff members who are trying to help you.


About your problem, since now you have mentioned about the register page Link.
There is a problem with a href=

The URL's you added are incorrect & buggy, you need to fix them.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

In progress Re: Trouble posting links with HTML

Post by Jophy on April 26th 2013, 5:23 am

@Luke Frost wrote:I don't know if you're trolling or if there's a misunderstanding in communication but please click the 'Register here' link and tell me if it takes you to the register page....
I have trouble understanding your problem that's why I'm asking more details.

This should be the code for that:
Code:
<a href=http://gproaus.forumotion.com/register>Register here!</a>

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum