The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

pictures not displaying

View previous topic View next topic Go down

Solved pictures not displaying

Post by hey mickey. on April 26th 2013, 1:13 pm

hi bye
well i have a little problem again.. no pictures in my posts are showing, no matter if i put [*img] or <*img src="">
but what is weird is that on my test forum where i originally 'designed' the theme, everything is working just fine and the pictures are showing perfectly, but now that i 'moved' the theme to the forum no pictures show in the posts


Last edited by hey mickey. on April 26th 2013, 3:11 pm; edited 1 time in total

hey mickey.
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : english, slovenian
Location : slovenia

Back to top Go down

Solved Re: pictures not displaying

Post by Cr4ZyBoY on April 26th 2013, 1:20 pm

<img src="Link"/> ?

Cr4ZyBoY
Forumember

Male Posts : 141
Reputation : 6
Language : English
Location : Israel

http://www.iron-players.forumhe.com

Back to top Go down

Solved Re: pictures not displaying

Post by hey mickey. on April 26th 2013, 1:36 pm

nope that doesn't help :/

hey mickey.
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : english, slovenian
Location : slovenia

Back to top Go down

Solved Re: pictures not displaying

Post by Cr4ZyBoY on April 26th 2013, 1:38 pm

it should work if u use html in topics but im sure its an other problem in forum which i dont know it Razz

Cr4ZyBoY
Forumember

Male Posts : 141
Reputation : 6
Language : English
Location : Israel

http://www.iron-players.forumhe.com

Back to top Go down

Solved Re: pictures not displaying

Post by hey mickey. on April 26th 2013, 1:39 pm

yeah i know, it works fine on my test forum if i use html or bbcode, but on the 'original' forum it doesn't display them :c

hey mickey.
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : english, slovenian
Location : slovenia

Back to top Go down

Solved Re: pictures not displaying

Post by Cr4ZyBoY on April 26th 2013, 1:41 pm

ok Wait for Staff to reply or someone else ..

Cr4ZyBoY
Forumember

Male Posts : 141
Reputation : 6
Language : English
Location : Israel

http://www.iron-players.forumhe.com

Back to top Go down

Solved Re: pictures not displaying

Post by E-Mark on April 26th 2013, 2:15 pm

Try to activate HTML and BBCode on post.
- Go to ACP > General > Messages and e-mails > Configuration: (Edit the ff.)
Allow HTML: (Set to Yes)
Allow BBCode: (Set to Yes)

Then try using [img] now.

E-Mark
Active Poster

Male Posts : 1389
Reputation : 164
Language : English, Tagalog
Location : Republic of the Philippines

http://coding-spot.darkbb.com/

Back to top Go down

Solved Re: pictures not displaying

Post by hey mickey. on April 26th 2013, 3:11 pm

alright, i figured out what was messing with the codes. i had a javascript for the toolbar still on, even though we had taken the toolbar down.
so that was messing with the pictures, thanks for the help anyway guys Very Happy

hey mickey.
Forumember

Female Posts : 107
Reputation : 1
Language : english, slovenian
Location : slovenia

Back to top Go down

Solved Re: pictures not displaying

Post by Jophy on April 26th 2013, 4:00 pm

Topic Solved & Locked

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum