The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum not appearing.

View previous topic View next topic Go down

In progress Forum not appearing.

Post by Giammaio32 on May 9th 2013, 1:30 am

Well i had this forum for like 2 years, And i never encountered similar problems.

Well this forum is made for a clan on a video game. I wanted to devide our members in littel groups, and attempted to give each group their on like private little forum.
By making usergroups with permissions and putting all the members in them.

So here comes the problem.

The section in question is Vodka Ni#@$, and the user Lionzavr



So he is technically is supposed to see it.

Here's How he views the forum



This is how i see it, since im admin, he should only see the Vodka Ni%$@, Section



Here's the group, other members see the section in question.


Giammaio32
Forumember

Posts : 27
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum not appearing.

Post by Jophy on May 9th 2013, 5:44 am

Hello,

Have you actually tried to set the permissions here?:
Admin Panel > General > Categories & Forums > Permissions Perms
View forum: Make sure it's checked for the group of that member
> Save

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: Forum not appearing.

Post by socialize on May 16th 2013, 2:49 am

Hello! Hello

You must of tested something that your rank/role could not see it, or your forum needs some time to update. Don't worry it will appear again!

socialize
Forumember

Male Posts : 112
Reputation : 6
Language : English
Location : El Monte

Back to top Go down

In progress Re: Forum not appearing.

Post by APE on May 16th 2013, 10:22 am

I know it sounds really silly but remove the member from that forum and then re-add them again after refreshing the forum. Some times the server's are a little slow and doing this should help Wink
ACP >>
General tab >> Forum >> Configuration >>
Resynchronize your forum : YES and then Save
once you have done that go back and add that member again and see if that fixed the problem

Hope that helps

Ape





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8636
Reputation : 757
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum