The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

strange problem for new tab

View previous topic View next topic Go down

In progress strange problem for new tab

Post by Music Waves on May 17th 2013, 1:56 pm

(This message is from translator)
Hello friends, sorry I do not know English and I want your help,
I have this command forum, is work fine in all forumotion forums except my own!
anybody Know Why happen this?
Thanks

Code:


work fine in all forumotion forums except my forum
[URL= url /][IMG] picture [/IMG][/URL]

Don't Work in my foroum
<a href="URLHERE" target="_blank">Some Text</a>


Music Waves
New Member

Posts : 24
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Mati on May 17th 2013, 4:10 pm

Allow HTML

Mati
Active Poster

Posts : 1873
Reputation : 281
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://elite-gaming.forumotion.net/

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Music Waves on May 17th 2013, 4:17 pm

from where please allow html ?

Music Waves
New Member

Posts : 24
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Jophy on May 17th 2013, 4:19 pm


Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by E-Mark on May 17th 2013, 4:19 pm

Go to ACP > General > Messages and e-mails > Configuration:
- Find this part:
Allow HTML: (Set to Yes)

E-Mark
Active Poster

Male Posts : 1389
Reputation : 164
Language : English, Tagalog
Location : Republic of the Philippines

http://coding-spot.darkbb.com/

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Music Waves on May 17th 2013, 4:31 pm

All Setting is ok but open in the same page not in new tab or new windows, this happen only in my forum !!! the athoer forum works !!! if delte the forum i can open agein with same name or you know wuy happen this problem ?
Thanks fr your Time and help Smile

Music Waves
New Member

Posts : 24
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Mati on May 17th 2013, 4:33 pm

remove target="_blank make it like this
Code:

<a href="URLHERE">Some Text</a>

Mati
Active Poster

Posts : 1873
Reputation : 281
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://elite-gaming.forumotion.net/

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Music Waves on May 17th 2013, 4:47 pm

i try all method but only in my forum no open in new tab or new window

i don't have target= blank because don't work my topic here

Code:


http://musicwaves.nicetopic.net/t14-topic


Music Waves
New Member

Posts : 24
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Sir Chivas™ on May 17th 2013, 5:06 pm

Hi,

Do you have HTML allowed in your profile's preferences?



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Music Waves on May 17th 2013, 5:11 pm

yes my friend all settings step by step same to tell but don't open in new tab !! i have forum 10 about years from forumotion, this problem first time i see !!!
in other forum everething works perfect but no to my forum.

Music Waves
New Member

Posts : 24
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Music Waves on May 18th 2013, 1:10 am

I found the problem, the new forums don't open a new tab or a new window if it's internal links, only if an external link opens new tab or new window.
Thank you.
Not Solved And Closed


The problem is the new forums not worrking the internal links in new tab or new windows, only for the external links open new tab or new windows.
nevermind its ok...
Not Solved


Last edited by Music Waves on May 18th 2013, 2:22 pm; edited 1 time in total

Music Waves
New Member

Posts : 24
Reputation : 1
Language : Greek

Back to top Go down

In progress Re: strange problem for new tab

Post by Jophy on May 18th 2013, 2:07 pm

@Music Waves wrote:yes my friend all settings step by step same to tell but don't open in new tab !! i have forum 10 about years from forumotion, this problem first time i see !!!
in other forum everething works perfect but no to my forum.

@Music Waves wrote:I found the problem, the new forums don't open a new tab or a new window if it's internal links, only if an external link opens new tab or new window.
Thank you.
Not Solved And Closed
Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!

Hello,

Is you problem solved? You can let us know by editing your topic using the edit button and by clicking the solved icon then send. Wink

Thank you Smile

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum