The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Usergroup doesn't show up on the forum legend.

View previous topic View next topic Go down

Solved Usergroup doesn't show up on the forum legend.

Post by xXOpticBeefXx on June 8th 2013, 8:24 pm

Hi. I am an Administrator on a forum. We currently have three usergroups, Administrator, Moderator, and Master of RP's. Unfortunately, the latter group doesn't show up on the forum legend. I tried changing the skin, the founder tried changing the forum version, I checked "Color Group Members." We of the Administration team are about to rip our hair out trying to solve this problem.
Any help would be appreciated.

xXOpticBeefXx
New Member

Male Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

http://crisistermina.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Usergroup doesn't show up on the forum legend.

Post by Ultron's Vision on June 8th 2013, 8:45 pm

Is it a hidden group? Hidden groups don't appear in the legend.

If not, did you try re-synchronizing your forum?

Ultron's Vision
Forumember

Male Posts : 634
Reputation : 45
Language : English | German | HTML | JavaScript | PHP | C++ | Perl | Java
Location : Vienna, Austria

http://duelacademy.net

Back to top Go down

Solved Re: Usergroup doesn't show up on the forum legend.

Post by xXOpticBeefXx on June 8th 2013, 8:51 pm

@Ultron's Vision wrote:Is it a hidden group? Hidden groups don't appear in the legend.
Nope, it's closed.
@Ultron's Vision wrote:If not, did you try re-synchronizing your forum?
We tried that before. But I tried it again and it still didn't work.
I take it you can see why we're about to tear our hair out. xD

xXOpticBeefXx
New Member

Male Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

http://crisistermina.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Usergroup doesn't show up on the forum legend.

Post by Ultron's Vision on June 8th 2013, 8:57 pm

Could you provide a screenshot of your forum's homepage how it looks like for you, your forum URL and a screenshot of your current group settings? Thanks Wink

Ultron's Vision
Forumember

Male Posts : 634
Reputation : 45
Language : English | German | HTML | JavaScript | PHP | C++ | Perl | Java
Location : Vienna, Austria

http://duelacademy.net

Back to top Go down

Solved Re: Usergroup doesn't show up on the forum legend.

Post by xXOpticBeefXx on June 8th 2013, 9:13 pm

@Ultron's Vision wrote:Could you provide a screenshot of your forum's homepage how it looks like for you, your forum URL and a screenshot of your current group settings? Thanks Wink
Alrighty.
Link; http://crisistermina.forumotion.com/

Here's the homepage;
http://i496.photobucket.com/albums/rr321/sephirothfan_2008/Screen.png

And the settings for the group;
http://s496.photobucket.com/user/sephirothfan_2008/media/Screen1.png.html?sort=3&o=0

xXOpticBeefXx
New Member

Male Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

http://crisistermina.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Usergroup doesn't show up on the forum legend.

Post by SLGray on June 9th 2013, 12:26 am



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Usergroup doesn't show up on the forum legend.

Post by xXOpticBeefXx on June 12th 2013, 12:43 am

Thank you, SLGray. The issue has been resolved. Thanks to everyone that helped.

xXOpticBeefXx
New Member

Male Posts : 4
Reputation : 1
Language : English

http://crisistermina.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Usergroup doesn't show up on the forum legend.

Post by Sir Chivas™ on June 12th 2013, 12:47 am

Topic Solved & Locked



Attention!
- Please provide your forum URL at all times.
- When the issue is solved, please mark it as solved.



Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6783
Reputation : 430
Language : EN, FR, ES
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum