The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

My forum has disappeared

View previous topic View next topic Go down

Solved My forum has disappeared

Post by laurielurcher on June 11th 2013, 9:29 pm

My forum has vanished. There is a totally blank page. Does anyone know whats happened. Help.

lurchersos.forumotion.co.uk

laurielurcher
Forumember

Posts : 41
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by Derri on June 11th 2013, 9:34 pm

Your forum loads fine for me.

It could be browser issue, have you tried changing browsers? It could just be temporary loading issue.
avatar
Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8642
Reputation : 614
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by laurielurcher on June 11th 2013, 10:33 pm

I work on a mac with safari. I have quit safari and reset it as well. All the other webpages and forums load fine for me...including other forumotion sites...

It also is a blank page on my iPhone 5. Could there be some incompatability with Apple products all of a sudden?

It was fine before.

laurielurcher
Forumember

Posts : 41
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by Derri on June 11th 2013, 10:38 pm

This is your forum correct? http://lurchersos.forumotion.co.uk/

I've been able to load it fine and I get no problems, you could try clearing your cookies and cache, maybe that might help.


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public

avatar
Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8642
Reputation : 614
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by laurielurcher on June 11th 2013, 10:40 pm

Hi Derri
Yes that is the correct one. My iPhone gets a blank page too - so it isn't a cookie or cache problem or it would just be either my iMac or my iPhone but not both. I am stumped.

laurielurcher
Forumember

Posts : 41
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by Derri on June 11th 2013, 10:44 pm

Its possibly an internet fault then as its the only thing I can imagine it to be. I'm sorry I couldn't have been more help but its truly mind boggling why I can load it and you can't.

I think we'll have to wait for someone more knowledgeable on the subject.


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public

avatar
Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8642
Reputation : 614
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by laurielurcher on June 11th 2013, 10:47 pm

I would have thought that other forumotion pages wouldn't load if it was a browser problem and I am on the internet fine as I am posting here. If it was just my mac I would think it was some mac fault maybe (not sure how it could be tho when everything else is fine) but its my phone too!. Thank you Derri for trying to help but I hope someone can answer this problem for me soon as I can't monitor anything or do anything and we only set this forum up recently to replace a pro boards forum that was full of glitches.


screenshot of what I get.

I have now installed firefox and still the totally blank page but everything else is fine and loading...

laurielurcher
Forumember

Posts : 41
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by SLGray on June 11th 2013, 11:30 pm

It loads fine for me, too. Have you tried clearing your browser's cache?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 41158
Reputation : 2812
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by laurielurcher on June 11th 2013, 11:37 pm

I have
shut down my computer
checked for any updates
changed my browser so i now have firefox as well as safari
i have reset safari
all the other forumotion sites load on both browsers.
i just don't know what else i can do.

laurielurcher
Forumember

Posts : 41
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by SLGray on June 11th 2013, 11:39 pm

You still have not said if you cleared your browsers' caches.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 41158
Reputation : 2812
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by laurielurcher on June 11th 2013, 11:45 pm

Hi again
I have deleted all cookies
I have reset Safari This is what resetting Safari does...
Choose Safari > Reset Safari.
Deselect any items you don’t want to reset:
Clear history: Clears the list of webpages you viewed, empties caches, removes website icons, and clears the list of recent searches. Also clears the Java website settings list of websites set to Block Always.

laurielurcher
Forumember

Posts : 41
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by SLGray on June 11th 2013, 11:48 pm

Can you try using a different computer?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 41158
Reputation : 2812
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by laurielurcher on June 11th 2013, 11:52 pm

Hi No I only have one computer - it is a brand new iMac about 3 months old - everything works perfectly on it. all websites load. this website loads. this website loads on safari and on firefox. another forumotion forum, ie rescueaidforanimals.forumotion.com loads on both browsers. my internet connection is fine. all cookies cleared, all browing history cleared, cache emptied (although as I just installed firefox tonight in response to this problem, there isn't really a cache there to empty) computer shut down and restarted. computer checked for software updates.

i honestly don't see how just one website, ie my forum is not recognized by my computer as existing all of a sudden tonight.

I am going to bed now as I am completely stumped and hope that by magic it will clear overnight. I will let you know the situation in the morning tho i fear it will be the same. Crying or Very sad

Thanks for your help thus far.
there must be some other reason?


laurielurcher
Forumember

Posts : 41
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by Derri on June 12th 2013, 12:07 am

What type of Mac do you have. It could be that you need to do a DNS flush as it can clear up any server problems or bugs when trying to get onto a website. If you don't know how to do one then you can post up your Mac make and I can give you instructions here/post a link on how to do one.


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public

avatar
Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8642
Reputation : 614
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by Jophy on June 12th 2013, 4:10 am

Hello,

Try to flush your DNS cache, go to command prompt, and enter this:
Code:
ipconfig /flushdns

See if it will fix the problem.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by laurielurcher on June 12th 2013, 7:56 pm

Thank you so much.  The problem was finally solved.  One of admins banned an ISP.  Seems I share this ISP so it was blocking me.Rolling Eyes  ISP unbanned and full forum back on line.  It really had me puzzled.

laurielurcher
Forumember

Posts : 41
Reputation : 2
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: My forum has disappeared

Post by Sanket on June 12th 2013, 7:59 pm

Topic Solved & Archived.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum