The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem With The Post Reply!

View previous topic View next topic Go down

Problem With The Post Reply!

Post by udarsha45 on June 15th 2013, 7:24 am

Since the new editor was released; the post reply editor has been showing some weird problems. The problem is that "post box" is rather small and it makes the posting a very limited visibility.



Is there anyway to resolve this problem?

udarsha45
Forumember

Male Posts : 475
Reputation : 2
Language : English
Location : Sri Lanka

http://bleach.5forum.net

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by Sanket on June 15th 2013, 7:25 am

What is your forum version?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by udarsha45 on June 15th 2013, 7:28 am

It's Invision.

udarsha45
Forumember

Male Posts : 475
Reputation : 2
Language : English
Location : Sri Lanka

http://bleach.5forum.net

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by Sanket on June 15th 2013, 7:39 am


Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by udarsha45 on June 15th 2013, 9:11 am

Actually, no. I don't have any smilies with slashes on it.

udarsha45
Forumember

Male Posts : 475
Reputation : 2
Language : English
Location : Sri Lanka

http://bleach.5forum.net

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by Sanket on June 15th 2013, 9:49 am

Disable any javascripts or widgets you have & check please?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by E-Mark on June 15th 2013, 9:54 am

Try turning off your Javascript Management first and see the result.

E-Mark
Active Poster

Male Posts : 1389
Reputation : 164
Language : English, Tagalog
Location : Republic of the Philippines

http://coding-spot.darkbb.com/

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by udarsha45 on June 15th 2013, 10:18 am

Yep, it works now. But however I need the Java-script "on" as well. Because their are some important codes in their which the site needs. Such as auto save, pop-up-chat box etc. Any suggestions guys?

udarsha45
Forumember

Male Posts : 475
Reputation : 2
Language : English
Location : Sri Lanka

http://bleach.5forum.net

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by udarsha45 on June 18th 2013, 1:08 pm

bump

udarsha45
Forumember

Male Posts : 475
Reputation : 2
Language : English
Location : Sri Lanka

http://bleach.5forum.net

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by GBDawg1 on June 18th 2013, 4:01 pm

I find that since the forums were changed, it causes Internet Explorer to freeze and the only way out is through Task manager.

I have also had the "small box" problem; and furthermore you have to switch editor mode on Firefox otherwise your reply will be contained in the quote area.

And lastly, what happened to the "box" functions you could use when formatting a reply? This all seem to have disappeared Sad

GBDawg1
Forumember

Male Posts : 42
Reputation : 1
Language : English

http://www.theeafl.com

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by Richard. on June 18th 2013, 7:01 pm

Does your java script has anything to do with the sections where you post something new? If no, i could set the java scirpt to work only in certian places, just disable the one with " In all pages" put just index or where ever u need the java script that you have to work.

Richard.
Forumember

Male Posts : 248
Reputation : 12
Language : English,Romanian
Location : Durham, NC - USA.

http://forum.phpbbonline.com/

Back to top Go down

Re: Problem With The Post Reply!

Post by bob77707 on June 20th 2013, 12:29 am

The auto-save function will not work with the new editor. I had to disable it on my forum. I'm hoping there will be a version released that works with the new editor at some point, but for now we will have to wait.

bob77707
Forumember

Posts : 48
Reputation : 4
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum