The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Problem with new editor - Image Hosting Copy Link

View previous topic View next topic Go down

Problem with new editor - Image Hosting Copy Link

Post by Chris43 on June 19th 2013, 3:22 pm

Aproblem appear to have occurred since the new editor came in.

It is a problem with the insertion of the link to the image on servimg.

The process seemsto beOK until the box with the three link options appears. Click on the middle one, and answer OK to let Windows access the page, and then paste (Ctl-V) into the message. Except that the link doesn't appear.

If I paste into a Word document, the link is there, and then if I copy that, and then paste it into my message all is OK.

I don't know if it is a specific problem to my PC or if it is a problem with the new editor. Whatever it is, something has changed and it isn't my PC.

I'd appreciate advice.

Chris43
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Problem with new editor - Image Hosting Copy Link

Post by Sanket on June 19th 2013, 5:40 pm

Don't seem to really understand the issue.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Re: Problem with new editor - Image Hosting Copy Link

Post by kirk on June 19th 2013, 5:55 pm

so what you are saying you can not past the link in unless you place it in a word document,copy from there then past it.

why not just do a right click to past. or you can always type out the bbcode your self.

like
Code:
[img]direct image link here[/img]
Other then that please explain more, i am not sure if i am follow this correctly either. best bet to host a image is to just use the host an image option, select the pic, upload it then choose the bbcode for the image serving provides.

kirk
Forumaster

Male Posts : 11037
Reputation : 651
Language : English,Vulcan,Klingon, Romulan,& Gorn

Back to top Go down

Re: Problem with new editor - Image Hosting Copy Link

Post by Chris43 on June 19th 2013, 6:18 pm

OK, ignore all of this.

I have repeated exactly what I did before and it works OK. I was pasting by using Ctl-V, and this didn't work at all. Now it does. Something odd on my PC, thanks for looking.

Chris43
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Problem with new editor - Image Hosting Copy Link

Post by Sanket on June 19th 2013, 6:21 pm

Thread Locked.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum