The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Font Faces Problem

View previous topic View next topic Go down

Font Faces Problem

Post by J0k3R^ on July 1st 2013, 2:19 pm

Hi. My forum's font face at categories' titles is the simple one like all, so i tried to change it to make the titles look better and cool. I added the following codes to css:

Code:
@font-face {
 font-family: My Custom Font;
 font-style: normal;
 src:url(http://dl101.herosh.com/2710a9e764ca871231eea0463ce9082d/Aver.Italic.ttf);
}

.mytest {
font-size: 20px;
font-family: My Custom Font;
}

and this code to a Category Title:

Code:
<span class="mytest">Announcements</span>

My forum is in Greek language and the categories too so i tried to find a font that support the Greek language. I liked "Aver" and i tried to install this one in my forum. But i have a problem with that. It works fine with Google Chrome but if i use FireFox it doesnt 'understand' this font. U can see the pic bellow: (left is GC and right FF)




What can i do for that problem? Thanks! Smile

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

Re: Font Faces Problem

Post by levy on July 1st 2013, 2:29 pm

The problem is that
Code:
@font-face {
  font-family: My Custom Font;
  font-style: normal; 
  src:url(http://dl101.herosh.com/2710a9e764ca871231eea0463ce9082d/Aver.Italic.ttf);
}

.mytest {
font-size: 20px;
font-family: 'My Custom Font';
}

You need to include ' ' or " " when you use a font and isn't basic like Arial , Tahoma , Trebuchet MS

levy
Hyperactive

Male Posts : 2582
Reputation : 345
Language : Romanian, English
Location : criticize artwork, not people!

http://help.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Font Faces Problem

Post by J0k3R^ on July 1st 2013, 4:42 pm

thats not the problem.. as i said it was working and without "" on GC but if i use FF the font seems like the right image instad of the left (the "Aver" font working at left)..
also i added the "" in the code but nothing changed..
Maybe its something about FireFox..

J0k3R^
Forumember

Male Posts : 742
Reputation : 28
Language : Greek > English > Russian > Spanish
Location : C:\>r00t

http://fmplanet.forumgreek.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum