The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Members still having lots of problem when using my site

View previous topic View next topic Go down

Solved Members still having lots of problem when using my site

Post by steventruman on July 9th 2013, 6:44 pm

Had reports from some user that when using and trying to right on the site they can't see the cursor key?
Lots of users including myself can't see the smiles while viewing or using mobile devices?
Multi quote does not work?

These are the main problems so far but have had a few others to.
Can anyone help with this?
Already lost a few members over the past few weeks down to poor site service.


Last edited by steventruman on July 19th 2013, 1:18 am; edited 1 time in total

steventruman
Forumember

Posts : 98
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by Sanket on July 9th 2013, 7:11 pm

Can you give me a test account for the cursor problem?

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by APE on July 10th 2013, 2:26 pm

@steventruman wrote:Had reports from some user that when using and trying to right on the site they can't see the cursor key?
Lots of users including myself can't see the smiles while viewing or using mobile devices?
Multi quote does not work?

These are the main problems so far but have had a few others to.
Can anyone help with this?
Already lost a few members over the past few weeks down to poor site service.

Can i ask what version of forum are you using ?

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by SLGray on July 10th 2013, 6:41 pm

Moved to Other Problems


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by steventruman on July 10th 2013, 8:55 pm

This is the address of my forum
http://southwalestrailrider.forumotion.net/

A work college first set the sight up for me as im a bit non tech when it comes to computer stuff so my knollage of what im using is next to 0.
I'm no longer in contact with him so i'm a bit stumped.

Couple of other members have now said that they cannot reply to post as the reply box just stays white and the cannot see what they're typing.

If there was a way of paying for a tech to keep the forum in good usable order i wouldn't mind paying as i know im unable to sort this myself.

Thanks

steventruman
Forumember

Posts : 98
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by SLGray on July 10th 2013, 10:05 pm



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by steventruman on July 10th 2013, 10:47 pm

Problem i have is i have next to nothing with computer programs.
I wouldn't even know where to look let alone change the things.

Now if you asked me to rebuild a 4 cylinder v4 2 stroke engine no problem lol

Is there a admin or tech that could have a look at it for me?
I know its a big ask but other wise im stumped and can't see people hanging about a site they cant use.

steventruman
Forumember

Posts : 98
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by SLGray on July 10th 2013, 11:48 pm

Your CSS is here:
Administration Panel > Display > Colors & Pictures > Colors
CSS Stylesheet Tab


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by APE on July 11th 2013, 3:20 pm

ok to find out what forum you are running please follow the step here
Go to the bottom of your forum and look for Administration Panel Now go to the top of the page and you will see a number of tab's Click on the tab named Display now the page will open look for Theme version and tells us what it says there this will help us know what the next step is.

Ape Neutral





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by steventruman on July 11th 2013, 9:31 pm

Thanks, Its phpBB3 (prosilver)

steventruman
Forumember

Posts : 98
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by APE on July 11th 2013, 11:07 pm

ok it looks as if there could be a problem with some codes you are using if your happy to send me an admin account i will see if i can help you out but this is only to be done by PM

Ape Neutral





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by steventruman on July 12th 2013, 8:30 pm

Thanks details sent :wouhou:

steventruman
Forumember

Posts : 98
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by APE on July 14th 2013, 9:24 pm

@steventruman wrote:Thanks details sent :wouhou:

hi i have sent you a pm telling you what i have done any more problems please give me a post here and i will see if i can sort it out for you.

Ape Neutral

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Members still having lots of problem when using my site

Post by SLGray on July 22nd 2013, 10:40 pm

Since no solution was given, this topic will be garbaged.

In the future, please post all information on the forum, not through private message.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum