The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Profile Links Not working

View previous topic View next topic Go down

Solved Profile Links Not working

Post by runawayhorses on July 13th 2013, 11:43 pm

I just noticed a bug on the profile links such as "YouTube" Facebook" twitter" etc. You can see the icons at the bottom of this screenshot, those are the links that are not working. When I say not working I mean when you click them you get a message saying "This site is no longer available" or "Sorry, that page doesn’t exist!", and they are available its just the forum is not processing the links correctly when you click them. The only one that works correctly is the "View Posters website".

So I think perhaps this needs to go in the need a technician section if others are experiencing this too. I would like to suggest everyone to try your profile links on your forum such as the ones I mentioned that aren't working and posting your results here if its working or not for you.



Last edited by runawayhorses on July 15th 2013, 7:47 am; edited 1 time in total

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Profile Links Not working

Post by SLGray on July 14th 2013, 4:50 am

Moved to Other Problems


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Profile Links Not working

Post by runawayhorses on July 14th 2013, 6:44 am

Thanks for moving this, although I think it will eventually need to go in "Need a Technician".

I have some updated information about this issue. It seems its not just my forum that is affected, I've tried the facebook and twitter links in profiles on other forums and they aren't working either. The links are correct its just when you click them they get the error pages saying the sites do not exist, when in fact they do. It seems forumotion is not accurately processing the links.

If you're not sure the links are correct and believe the errors might be correct then simply right-click the icons and select "copy link location" then paste that link in your browser and try and go to the site, you'll see that you can and nothing is wrong with the link or site, but clicking the link gets the "site does not exist" message.

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Profile Links Not working

Post by Chromo on July 14th 2013, 10:22 am


Just remove "http://facebook.com/".

Chromo
Forumember

Male Posts : 122
Reputation : 19
Language : said the Captain

Back to top Go down

Solved Re: Profile Links Not working

Post by runawayhorses on July 14th 2013, 2:25 pm

Thanks that worked, but the big question to me now is why, because it use to work with the whole URL in there, it just suddenly stopped working. And its not consistent because the "YouTube" and "posters Website" work with the whole URL in there. Now everyone that added their pages URL are going to have to carefully edit the URLs out.

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

Solved Re: Profile Links Not working

Post by Chromo on July 15th 2013, 1:38 am

Because youtube is in web address type.


Chromo
Forumember

Male Posts : 122
Reputation : 19
Language : said the Captain

Back to top Go down

Solved Re: Profile Links Not working

Post by runawayhorses on July 15th 2013, 7:50 am

This is pointless I already know that, I not going to waste my time explaining my question over and over again, or exploring this issue any farther.


solved.

runawayhorses
Hyperactive

Male Posts : 2537
Reputation : 162
Language : English
Location : United States

http://runawayhorses.alldiscussion.net/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum