The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Never got email to activate my newly created forum....

View previous topic View next topic Go down

Never got email to activate my newly created forum....

Post by burntcabbage on July 14th 2013, 9:39 am

I just created a forum and never got the email to activate it. I can't access anything.

The forum I created is: www.elitegamebreakers.forumotion.com

I founded it with my email address: Email removed

I got a message that my forum was created successfully, but never received the verification email. I checked all spam folders, etc......I did not get it.

I basically can't do anything. My forum appears not to exist yet. If I try to create it again, it tells my the web address is already taken. If I change the web address it tells me that my email has already been linked to an active forum. This is the only one I have ever created. If I go to http://www.forumotion.com/en/utils/, it tells me the username and password specified is wrong. It seems my forum exists, but doesn't if that makes sense. Like everything is good to go, but I couldn't complete the final step. Any help would be appreciated.

burntcabbage
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Never got email to activate my newly created forum....

Post by Guest on July 14th 2013, 1:24 pm

Have you checked your spam box? As some emails get sent there and also G Mail has an addition box called All Mail. Check those 2 folders as the activation email could be in there.

If you are using AOL Mail sometime the email don't get sent at all. It happened to me once when I used one of my AOL accounts to register on a forum. I never got the activation email. So another email account is better.

As for restoring your forum,you need to be the founder and must use the email address and password you created the forum with.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Never got email to activate my newly created forum....

Post by burntcabbage on July 14th 2013, 3:49 pm

Andrea Borman wrote:Have you checked your spam box? As some emails get sent there and also G Mail has an addition box called All Mail. Check those 2 folders as the activation email could be in there.

If you are using AOL Mail sometime the email don't get sent at all. It happened to me once when I used one of my AOL accounts to register on a forum. I never got the activation email. So another email account is better.

As for restoring your forum,you need to be the founder and must use the email address and password you created the forum with.

Checked all Email folders including spam and all mail. No email was ever received. Not using AOL Mail, using Gmail. I am using the email and password I created the forum with and I am the founder.

burntcabbage
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Re: Never got email to activate my newly created forum....

Post by Guest on July 14th 2013, 11:54 pm

If you entered the correct email address and password,you should have got your activation email. All you can do now is wait for a member of staff to respond. They should be able to help you.

Guest
Guest


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum