The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Group colours are not connecting to the members =(

View previous topic View next topic Go down

Solved Group colours are not connecting to the members =(

Post by loppys on July 23rd 2013, 11:45 pm

I have searched for this and cant find any, I have gone through the steps to do the Groups and and all, but its not working.

The Admin Groups colour is working but none of the others.. =(

http://visombarfar.topicboard.net/

I am " Yrhöna " and she is newbie but i have set the post to 0 to member
http://visombarfar.topicboard.net/t4-hej-hejsan-svejsan
and the name is "blue" but should be "Purple- ish" but I dont know what I am doing wrong =(
avatar
loppys
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : ENG
Location : Sweden

http://hundforumet.dogboard.net/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by SLGray on July 23rd 2013, 11:58 pm



When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 40889
Reputation : 2776
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by loppys on July 24th 2013, 8:32 am

I did fallow that but for some reason its not happening Sad
avatar
loppys
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : ENG
Location : Sweden

http://hundforumet.dogboard.net/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by loppys on July 24th 2013, 8:36 am

I dont have an issue to add the Group, its the "member" that have an issue to get the colour of that Group for some reason Embarassed
avatar
loppys
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : ENG
Location : Sweden

http://hundforumet.dogboard.net/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by Sanket on July 24th 2013, 8:41 am

Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!

Please explain more, which user is not getting the color?
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by loppys on July 24th 2013, 8:56 am

Oh I am sorry, wont happen again.

Well the Group "members" are not getting the colour that it should have!
They are not Purple but light blue even though the Group is Purple.
The moderator Group is not showing up either for that color to be on the members =(



the Admin is working though, its turcouse (sp) and it shows in threads and posts.
But no other shows.
avatar
loppys
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : ENG
Location : Sweden

http://hundforumet.dogboard.net/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by Sanket on July 24th 2013, 9:14 am

On your forum, there is no members group on the legend.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by Kirbs on July 24th 2013, 10:19 am

There are some reasons that may cause this to happen so make sure to avoid them :

1 - Make sure to check the color group members to 'Yes'



2 - Make sure the group isn't hidden

3 - Make sure the 'Member' is added to the group


Hope this helped Smile
avatar
Kirbs
Forumember

Posts : 628
Reputation : 18
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by SLGray on July 24th 2013, 5:25 pm

Only members in groups that appear in the legend will be colorized.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 40889
Reputation : 2776
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by loppys on July 25th 2013, 5:01 pm

Oki but do I have to add all new members to the newe group?
Should that not happen automatic?
avatar
loppys
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : ENG
Location : Sweden

http://hundforumet.dogboard.net/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by SLGray on July 25th 2013, 7:07 pm

Only if the group is set to autosubscribe.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 40889
Reputation : 2776
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by loppys on July 26th 2013, 11:38 am

Thank you all = ) I Think I have sorted it now =)
avatar
loppys
Forumember

Female Posts : 49
Reputation : 0
Language : ENG
Location : Sweden

http://hundforumet.dogboard.net/forum.htm

Back to top Go down

Solved Re: Group colours are not connecting to the members =(

Post by Sanket on July 26th 2013, 12:15 pm

Solved & Archived.
avatar
Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2828
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum