The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

In progress [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 12:58 am

Made into an Only Topic

I'm using the Gallery only as a group album/slideshow that I add members' artworks to, and where they can comment. I uploaded some pictures earlier, after changing over from punBB to phpbb2, but later on today I'm unable to upload.




 

I get this message immediately after pressing upload, but the mouse pointer just keeps spinning. Then ... 



I just have to delete the image, can't upload any. 

I'm also having a problem when hosting images ... I click on the 'Insert Image' in this post, and click on the url space, and often all the text I've just typed vanishes before I can insert the url. Having to copy text then paste back quite often, and am concerned incase this happens any time with group members. 

Thanks, Cat

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by svanarts on August 2nd 2013, 1:23 am

FYI I am having the same issue.

The only way I am able to set a personal avatar is to host it on another site and link to it.

svanarts
New Member

Posts : 12
Reputation : 2
Language : English

http://tatas.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 1:43 am

May I also ask about the awesome big 'thanks' response with the 2 stars, lol, about how I could implement that? Thanks so much :-)

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by DesignersSociety on August 2nd 2013, 5:23 am

I'm having the same issue today when members upload fashions it says its successfully uploaded. Then it shows the title in the gallery but the image doesn't appear???! I hope this is fixed soon since it is a main part of my site.

DesignersSociety
Forumember

Female Posts : 120
Reputation : 2
Language : english

http://designerssociety.betaboard.net

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 8:31 am

Very HappyA
@DesignersSociety wrote:I'm having the same issue today when members upload fashions it says its successfully uploaded. Then it shows the title in the gallery but the image doesn't appear???! I hope this is fixed soon since it is a main part of my site.

Yes, very concerned also, as it's also a main feature on my site too. It was working great, then suddenly wasn't! Such a great feature to have. Very Happy

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by SLGray on August 2nd 2013, 8:35 am

Quick Question: Do you have the storage space for new images?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 8:50 am

Also finding that the full cycle of returning to a post after replying is not happening.Confused

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 8:51 am

@SLGray wrote:Quick Question: Do you have the storage space for new images?

Yes, the most ever shown as used in these few days is 6%. It's at 4% now. In my admin section, one part shows that no % is used. Even the amount of times I've retried, I can't see that the backup folder would be very full, plus I'm not sure if that uses storage space. Thanks, Cat

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 12:13 pm

Can I just add too that the forum is sometimes in a state of loading for a long time ... could that be a reason for the errors, as the Gallery seems to try to load the picture but never quite manage it? ThanksSmile

AND THE GALLERY SAYS 8 PICTURES, THEN ON THE NEXT SCREEN (WHERE ALL THE IMAGES SHOW) IT SAYS 0 PICTURES. HOPE THIS GIVES SOME CLUES. THANKS.


Last edited by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 9:21 pm; edited 1 time in total

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by DesignersSociety on August 2nd 2013, 6:02 pm

I know that it isnt a storage issue on mine since I checked and have only used 60%. I also havent changed any settings lately. considering this is happening to others Im gonna guess it's a forumotion error that they need to work on.

DesignersSociety
Forumember

Female Posts : 120
Reputation : 2
Language : english

http://designerssociety.betaboard.net

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 6:25 pm

@DesignersSociety wrote:I know that it isnt a storage issue on mine since I checked and have only used 60%. I also havent changed any settings lately. considering this is happening to others Im gonna guess it's a forumotion error that they need to work on.

Yes, that was my conclusion too, DesignersSociety. Really hoping for a response too. Site testing now, ready for doors open on Monday!Sad

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by svanarts on August 2nd 2013, 6:27 pm

@Cat McFarlane wrote:Can I just add too that the forum is sometimes in a state of loading for a long time ... could that be a reason for the errors, as the Gallery seems to try to load the picture but never quite manage it? ThanksSmile

I noticed the same thing. No help but at least we're validating you!

svanarts
New Member

Posts : 12
Reputation : 2
Language : English

http://tatas.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by SLGray on August 2nd 2013, 7:28 pm

@Cat McFarlane wrote:Also finding that the full cycle of returning to a post after replying is not happening.Confused

@Cat McFarlane wrote:
@SLGray wrote:Quick Question: Do you have the storage space for new images?

Yes, the most ever shown as used in these few days is 6%. It's at 4% now. In my admin section, one part shows that no % is used. Even the amount of times I've retried, I can't see that the backup folder would be very full, plus I'm not sure if that uses storage space. Thanks, Cat

@Cat McFarlane wrote:Can I just add too that the forum is sometimes in a state of loading for a long time ... could that be a reason for the errors, as the Gallery seems to try to load the picture but never quite manage it? ThanksSmile
Second Reminder:

Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 9:20 pm

@svanarts wrote:
@Cat McFarlane wrote:Can I just add too that the forum is sometimes in a state of loading for a long time ... could that be a reason for the errors, as the Gallery seems to try to load the picture but never quite manage it? ThanksSmile

I noticed the same thing. No help but at least we're validating you!

Thanks so much! 250 people coming along on Monday, and no answers! Very stressful.

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by SLGray on August 2nd 2013, 9:58 pm

Let's try some troubleshooting:

1. If you have JavaScripts, turn off JavaScript Management and see if it fixes the issues.

2. Are you the only one that see the red box?

3. What browser are you using?

4. If you can modify your templates, have you modified any lately?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by DesignersSociety on August 2nd 2013, 10:21 pm

I haven't modified my template lately so that isn't it. I'm not sure why all of a sudden javascript would just change since it has been fine up until yesterday. I also need some of the javascript codes I have setup. I use chrome but have tested it on other browsers too. I don't think it is my end that needs to be looked at since several people are having this issue... I really need to know when it can be fixed though or if anyone has had contact with the forumotion owners. It's a big part of my site which has several thousand members and they all use it.

DesignersSociety
Forumember

Female Posts : 120
Reputation : 2
Language : english

http://designerssociety.betaboard.net

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by SLGray on August 2nd 2013, 10:26 pm

We need to see if we can solve it before reporting.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by svanarts on August 2nd 2013, 11:01 pm

I am having the same issue. No changes on my end. It is a plain vanilla forum because I don't know much about setitng forums up. As DS stated, it was working one minute, then just stopped. I am using Chrome but get the same results with IE and Safari.

svanarts
New Member

Posts : 12
Reputation : 2
Language : English

http://tatas.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 2nd 2013, 11:15 pm

@SLGray wrote:Let's try some troubleshooting:

1. If you have JavaScripts, turn off JavaScript Management and see if it fixes the issues.

2. Are you the only one that see the red box?

3. What browser are you using?

4. If you can modify your templates, have you modified any lately?

Thanks so much. SmileJavaScripts weren't on. Members also are seeing the same as me, the small white square instead of the picture ... (says picture approved, but just small white square). Using Chrome. Just tried in FF and same result. Nobody had modified any templates.

Now avatarless too ... nobody can upload avatars, and my test means no avatar also.

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 3rd 2013, 12:31 am

@svanarts wrote:FYI I am having the same issue.

The only way I am able to set a personal avatar is to host it on another site and link to it.

Eek, same issue as yourself now ... nobody can upload avatars. Tried to host via Photobucket, but can't even do it that way. Can I just ask how you're able to host avatar? Thanks so much, svanartsSmile

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by SLGray on August 3rd 2013, 12:34 am

@Cat McFarlane wrote:
@SLGray wrote:Let's try some troubleshooting:

1. If you have JavaScripts, turn off JavaScript Management and see if it fixes the issues.

2. Are you the only one that see the red box?

3. What browser are you using?

4. If you can modify your templates, have you modified any lately?

Thanks so much. SmileJavaScripts weren't on. Members also are seeing the same as me, the small white square instead of the picture ... (says picture approved, but just small white square). Using Chrome. Just tried in FF and same result. Nobody had modified any templates.

Now avatarless too ... nobody can upload avatars, and my test means no avatar also.

@Cat McFarlane wrote:
@svanarts wrote:FYI I am having the same issue.

The only way I am able to set a personal avatar is to host it on another site and link to it.

Eek, same issue as yourself now ... nobody can upload avatars. Tried to host via Photobucket, but can't even do it that way. Can I just ask how you're able to host avatar? Thanks so much, svanartsSmile
Please don't double/triple post. Your post need to be separated by 24 hours before bumping, replying or adding more information. Please use the edit button instead!

Since this is your third reminder, you have received a warning.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 3rd 2013, 12:36 am

I thought you meant to yourself, not to other people! I edited everything into one post to you.

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by SLGray on August 3rd 2013, 12:39 am

Double Posting is where you rely then reply again right after your first reply.

To help with solving this issue, please tell which country you live in.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 3rd 2013, 2:16 am

@SLGray wrote:Double Posting is where you rely then reply again right after your first reply.

To help with solving this issue, please tell which country you live in.

Thanks for explaining. Not sure if I'm okay to reply, but to answer your question, I'm in the UK.Smile

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by SLGray on August 3rd 2013, 3:32 am

This topic has been reported to The GodFather. We will now need to wait patiently until he reads the report.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36705
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 3rd 2013, 6:15 am

@SLGray wrote:This topic has been reported to The GodFather. We will now need to wait patiently until he reads the report.

Thanks so muchrock

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Cat McFarlane on August 4th 2013, 1:09 pm

Just to add briefly, anything that requires uploading an image file directly, isn't working. Some functions don't have an external link option, so can't be used. Same symptoms, mouse pointer spinning, despite a message that picture has been uploaded.
Thanks, CatSmile

Cat McFarlane
Forumember

Female Posts : 31
Reputation : 1
Language : english

http://dsden.forumotion.co.uk/forum

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by cryptolee on August 5th 2013, 1:40 am

I am having the same issue....the upload button says uploaded successfully but then I get a grey box where my picture should be.....avatars are working fine but pictures are ridiculous..when are you going to fix this because as I can see I am not the only one for awhile now who has been having these issues.......I am in the U.S. and using internet explorer......help us.

cryptolee
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by DesignersSociety on August 6th 2013, 3:14 am

Yay Everything appears to be back to normal again, thank you forumotion team.

DesignersSociety
Forumember

Female Posts : 120
Reputation : 2
Language : english

http://designerssociety.betaboard.net

Back to top Go down

In progress Re: [only Topic] Gallery has stopped working; can't upload into

Post by Derri on August 6th 2013, 4:23 am

Yes everything seems to be working well,

Thank you forumotion Very Happy


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum