The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Hide link tag not working [Solved]

View previous topic View next topic Go down

Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 23rd 2013, 9:13 pm

Hi
When we use the 'hide' tag on a link so that members have to reply to see link, it doesn't appear to be working. Everyone can still see it inside a 'white box'.

Is there something we should be doing in admin to make this happen?

Thanks in advance.


Last edited by redangel on September 24th 2013, 5:16 pm; edited 1 time in total

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 23rd 2013, 9:21 pm

have you tried making a guest account with no posts to see if it worked? i had the same problem in the beginning but when i made a test account it was actually hidden

EDIT is this the code you are using
Code:
[hide][code]reply to view[/code][/hide]

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 23rd 2013, 9:30 pm

no - we are just using the square icon with a line through it between spoiler and insert table that gives



we tested it with a new account but it could still be seen

how do we get the one the same as yours?

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 23rd 2013, 9:41 pm

try hide tags then click on the code to put code tags in

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 23rd 2013, 9:51 pm

thanks - I'll try your way but where does the actual link have to be within the code?

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 23rd 2013, 9:52 pm

yes hit the hide button so the tags appear and then hit the code button so the code tags are in between the hide and whatever you want to hies goes between the code tags

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 23rd 2013, 10:02 pm

thanks for your help - will have another go tomorrow when I'm not so tired - really appreciate your time Very Happy

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by SLGray on September 24th 2013, 1:18 am

Do you mean a link like this www.help.forumotion.com ? If so, then you just need to add it this way:
Code:
[hide]www.help.forumotion.com[/hide]


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 24th 2013, 6:43 am

@SLGray wrote:Do you mean a link like this www.help.forumotion.com ? If so, then you just need to add it this way:
Code:
[hide]www.help.forumotion.com[/hide]
@gray what hes saying is that way wasnt working and sometimes it doesnt work for me. since i started doing it this way i havent had a single problem.

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 24th 2013, 11:59 am

@gray what hes saying is that way wasnt working and sometimes it doesnt work for me. since i started doing it this way i havent had a single problem.
Reddwolf is correct - isn't working - the links are not hidden - everyone can see them


Still having problems - if we use the code 'reply to see' code, where does this fit between the 'hide' 'hide' - before the link or after?


I think i may be in a little bit over my head here as I'm not very technical

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 24th 2013, 3:59 pm

you dont need the reply to see bit i simply copied that off an old test post when i was having trouble with it.

all you need is the
Code:
[hide][code]INSERT TEXT HERE[/code][/hide]
tags then put whatever youre hiding where is says insert text here

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 24th 2013, 4:12 pm

ok - I get that now but do I need to have anything in admin for the 'code' to work

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 24th 2013, 4:16 pm

no you need not do anything in admin panel

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 24th 2013, 4:23 pm

ok - so one last question lol - if I open a phantom account to check the link, will it still show me the link as an admin because I am sharing the same IP address - do I need to get a member to actually check it for me?

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 24th 2013, 4:25 pm

no it the same ip doesnt matter, as long as the phantom account doesnt post in the topic prior it will not be able to see whats hidden

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 24th 2013, 4:34 pm

ok - think I've got it now - thanks for all your help and patience

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 24th 2013, 4:36 pm

dont forget to mark it solved so the staff can know this is no longer an issue

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 24th 2013, 5:05 pm

tried using but the link could still be seen although it wasn't live - I replied as a guest but it didn't activate link.

Think it may be time to give up lol - how do I mark it 'solved'

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 24th 2013, 5:15 pm

why do you have two code boxes

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 24th 2013, 5:20 pm

I don't know - maybe it is the way I typed it - I don't have 2 on the forum


redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by REDDWOLF22 on September 24th 2013, 5:27 pm

did you post this where guests can see if so can you post your url

REDDWOLF22
Forumember

Male Posts : 160
Reputation : 9
Language : english
Location : Frozen Ice Plains of HOTH

http://joinotw.enjin.com/forum

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 24th 2013, 5:56 pm

Code:
[hide][img]http://i38.tinypic.com/v81x6u.jpg[/img][/hide]


Last edited by redangel on September 24th 2013, 5:59 pm; edited 1 time in total

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Hide link tag not working [Solved]

Post by redangel on September 24th 2013, 5:57 pm

Code:
[hide][img]http://i38.tinypic.com/v81x6u.jpg[/img][/hide]

redangel
Forumember

Posts : 35
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum