The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Utilities Forgot Password

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum Utilities Forgot Password

Post by Van-Helsing on November 17th 2013, 10:05 am

Good morning all,
I have put my forum in construction mode and I try to login in utilities to recover the posts which a member deletes. I am putting my details but i can login in forum utilities. Furthermore I got this message http://prntscr.com/24q7zq

Note that I can access my forum normally but I cant access forum utilities at http://www.forumotion.com/en/utils/.

Could you help me?

Best Regards,
Dark-Avenger


Last edited by Dark-Avenger on November 18th 2013, 11:15 am; edited 3 times in total

Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2222
Reputation : 82
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Utilities Forgot Password

Post by Ikerepc on November 17th 2013, 10:40 am

Hello

No, you need to wait that time, we can't help you. Only you can do is login on your site and try do that from there.

Ikerepc
Active Poster

Male Posts : 1114
Reputation : 152
Language : Croatian, HTML, CSS, jQuery, JavaScript, PHP, SQL, Bascom, Python, C, FBD & LAD for PLC and more... Little English :D
Location : Around electronics and progmamming ;)

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Utilities Forgot Password

Post by Sanket on November 17th 2013, 12:29 pm

Check the link in my signature for forgotten passwords, when a new password is sent it will reset both the passwords for the forum as well as the utilities page.

Sanket
ForumGuru

Male Posts : 48766
Reputation : 2819
Language : English
Location : Mumbai

http://webartzforum.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Utilities Forgot Password

Post by Van-Helsing on November 18th 2013, 11:18 am

Good morning all,
Ok guys the problem has been solved. I was remember my password and then I switched off the Forum is under construction function and I connected normally to utilities webpage after the hours which the utility said me the message.

Best Regards,
Dark-Avenger.

Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2222
Reputation : 82
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum