The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

quick reply

View previous topic View next topic Go down

Solved quick reply

Post by mist3r0us_b0y on December 1st 2013, 7:43 am

hello..
having problem with quick reply only i can this topic editor tool bar and the space to write is hidden

any help ?



thanks

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by SLGray on December 1st 2013, 7:47 am

Did you add any codes or change themes or versions?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by mist3r0us_b0y on December 1st 2013, 7:49 am

codes for sure i added but such as, edited footer and tipsy tool and satistic style thats it but it was working fine just today its disappeared

when i click on switch editor mode the box is expanding why so ? check this picture below
i want to get rid of this please member cnt post Sad



and for theme no i havnt

thanks

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by SLGray on December 2nd 2013, 5:56 am

Try removing the codes you just added.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by mist3r0us_b0y on December 2nd 2013, 6:01 am

yup i removed all codes what i said above but remains same

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by SLGray on December 2nd 2013, 6:05 am

If you have the toolbar on, turn it off. Do you have Google Translate on your forum?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by mist3r0us_b0y on December 2nd 2013, 6:10 am

yup i have google translator

no toolbar is not active

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by SLGray on December 2nd 2013, 6:12 am

Remove Google Translate.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by Ange Tuteur on December 2nd 2013, 6:13 am

Something in your CSS is causing this, as I've tested your CSS source and encountered this error. I would ask you to review your code to find the cause.

In the mean time you can set the default height for the SCEditor of WYSIWYG mode with this CSS:
Code:
.sceditor-container.ltr.wysiwygMode{
min-height:226px !important;
}

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by mist3r0us_b0y on December 2nd 2013, 6:19 am

ohhh that saved thanks agni..

can i increase more hight ?

and i donno which part in css gone wrong i will try to figure it out

thanks

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by Ange Tuteur on December 2nd 2013, 6:21 am

Yes, just increase the value of pixels to increase the minimum height of mode WYSIWYG.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by mist3r0us_b0y on December 2nd 2013, 6:23 am

ok thanks much

topic solved can lock now

mist3r0us_b0y
Forumember

Male Posts : 747
Reputation : 19
Language : english

http://sh.st/nJRXG

Back to top Go down

Solved Re: quick reply

Post by Ange Tuteur on December 2nd 2013, 6:25 am

Topic solved and archived

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum