The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

smilies do not show up, only the word assigned does

View previous topic View next topic Go down

Solved smilies do not show up, only the word assigned does

Post by Arctavis on December 1st 2013, 6:22 pm

Hi there,

I recently took over admin responsibilities of a forum and am having a heck of a time figuring out why the smilies do not show up when we click on them.

They have never worked according to the members I have spoken to. I went into the smilies section and chose a few that would be fun to get working, santa and rendeer 

Here they work as they should but on our chat box all we see are the tags for the smilies. I went into each one of them and noticed they did not have an image file associated with the smilie, so I saved the png icon for them to my desktop and reuploaded each one to the correct smilie. Tested it an it still shows just the name of the smilie and not the actual one.

This is not a huge problem but I would definitely like it to work so we do not look like we do not have our act together.

thanks.

Arctavis
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://tradefederation2.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: smilies do not show up, only the word assigned does

Post by Arctavis on December 2nd 2013, 9:34 pm

Was hoping I would get a response to this from someone by now lol. Any ideas?

Arctavis
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://tradefederation2.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: smilies do not show up, only the word assigned does

Post by Leviosa on December 3rd 2013, 11:00 am

@Arctavis wrote:Hi there,

I recently took over admin responsibilities of a forum and am having a heck of a time figuring out why the smilies do not show up when we click on them.

They have never worked according to the members I have spoken to. I went into the smilies section and chose a few that would be fun to get working, santaand rendeer

Here they work as they should but on our chat box all we see are the tags for the smilies. I went into each one of them and noticed they did not have an image file associated with the smilie, so I saved the png icon for them to my desktop and reuploaded each one to the correct smilie. Tested it an it still shows just the name of the smilie and not the actual one.

This is not a huge problem but I would definitely like it to work so we do not look like we do not have our act together.

thanks.
Hello,

The problem comes from this forum? http://tradefederation2.forumotion.com

Let me know

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15359
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: smilies do not show up, only the word assigned does

Post by Arctavis on December 3rd 2013, 5:36 pm

Yes that is correct Buttercup.

Arctavis
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://tradefederation2.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: smilies do not show up, only the word assigned does

Post by Leviosa on December 4th 2013, 10:51 am

Hello Arctavis,

When I look at your forum I don't see smiley in your editor. Did you manage to see them?
Or are you just a problem with the chatbox?
Let me know
Buttercup


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15359
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: smilies do not show up, only the word assigned does

Post by Arctavis on December 4th 2013, 4:57 pm

Hi Buttercup,

We do not have them on our editor at all(We would like to) but the main usage would be in the chatbox. We see the icon to select smilies, we see good images there for them but when we click on them and send the message the smiley is just the tag for it :smileyexample:

Arctavis
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://tradefederation2.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: smilies do not show up, only the word assigned does

Post by Leviosa on December 4th 2013, 5:18 pm

@Arctavis wrote:Hi Buttercup,

We do not have them on our editor at all(We would like to) but the main usage would be in the chatbox. We see the icon to select smilies, we see good images there for them but when we click on them and send the message the smiley is just the tag for it :smileyexample:
Hello Arctavis,

I have found the problem. You just disallowed smilies:
Admin panel>General>messages>configuration:


Now, you should have them for your chatbox and your editor Very HappyVery HappyVery Happy

Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15359
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: smilies do not show up, only the word assigned does

Post by Arctavis on December 4th 2013, 5:49 pm

Thanks Buttercup, when I looked elsewhere for smilies to be enabled they were, just did not look in that location for the the toggle.

Problem is resolved. Thanks again.

Arctavis
New Member

Posts : 5
Reputation : 1
Language : English

http://tradefederation2.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: smilies do not show up, only the word assigned does

Post by SLGray on December 5th 2013, 12:03 am

Topic Solved & Locked


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35631
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum