The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Post box issue

View previous topic View next topic Go down

Solved Post box issue

Post by alfa27 on December 4th 2013, 6:21 pm

The post box on my forum is just a white box now, smileys to the right are gone and the options at the top are also gone.

If you preview it you get the options back but that is annoying.

Any idea how to get them all back on the first page.

alfa27
Forumember

Posts : 35
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Ikerepc on December 4th 2013, 10:05 pm

Hello

For color go in administration panel -> Display -> colors & pictures -> colors

Find, on the end of background colors, editor background color, and change it.

For smyles, what is your forum version, and can you give us screenshot of that?

Ikerepc
Active Poster

Male Posts : 1114
Reputation : 152
Language : Croatian, HTML, CSS, jQuery, JavaScript, PHP, SQL, Bascom, Python, C, FBD & LAD for PLC and more... Little English :D
Location : Around electronics and progmamming ;)

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Sir Chivas™ on December 4th 2013, 10:22 pm

Hi,

Can you please provide your forum URL and a screenshot of this issue? Thank you.

Regards,
Sir Chivas.

Sir Chivas™
Support Moderator
Support Moderator

Male Posts : 6756
Reputation : 428
Language : English, Spanish, and French
Location : || CSS || HTML || Graphics Designs || Support ||

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by alfa27 on December 5th 2013, 12:23 am


alfa27
Forumember

Posts : 35
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Derri on December 5th 2013, 12:49 am

Hi,

Can I ask, just as a formality. Have you edited the templates in your forum recently or added any coding such as HTML or Javascript? that might have had something to do with editor?

If so then this could be what is causing the problem.


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by alfa27 on December 5th 2013, 12:59 am

i have not done anything in the last few weeks.

alfa27
Forumember

Posts : 35
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Des M on December 5th 2013, 1:51 am

I'm also Admin on the forum and haven't made any changes.

The problem is with the quick reply box only

Des M
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English
Location : Ireland

http://www.honda-haven.com

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by alfa27 on December 6th 2013, 5:18 pm

Any one?

alfa27
Forumember

Posts : 35
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Legolas on December 6th 2013, 6:17 pm

Hello,
First of all, try to disable your templates. If there's not any change, enable them.
Try to disable your javascript codes. If nothing changes, enable them.
Disable your announcements. If nothing changes, enable them again.
Make a .txt file on your desktop and save your CSS Stylesheet. After that, delete your css stylesheet and tell us if anything changes. By the way, after that you should add your CSS back to your forum. Wink
Thanks!

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Des M on December 7th 2013, 10:37 pm

@Legolas wrote:Hello,
First of all, try to disable your templates. If there's not any change, enable them.
Try to disable your javascript codes. If nothing changes, enable them.
Disable your announcements. If nothing changes, enable them again.
Make a .txt file on your desktop and save your CSS Stylesheet. After that, delete your css stylesheet and tell us if anything changes. By the way, after that you should add your CSS back to your forum. Wink
Thanks!
Ok with javascript management disabled, the quick reply box goes back to normal?

Des M
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English
Location : Ireland

http://www.honda-haven.com

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Legolas on December 8th 2013, 9:48 am

Can you make a screenshot of javascript codes ? Thanks!

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Des M on December 8th 2013, 2:17 pm



Everything seems to be working fine with Javascript Management disabled.

Des M
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English
Location : Ireland

http://www.honda-haven.com

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Legolas on December 8th 2013, 2:44 pm

Try to disable Edit SCEditor.

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Des M on December 8th 2013, 3:27 pm

@Legolas wrote:Try to disable Edit SCEditor.
Stupid question I'm sure but how do I disable it? (do i delete it or just un-check the placement)

With no placement selected, the problem is still there with JavaScript management enabled.

Can we just leave JavaScript management disabled, as everything seems to be working just fine now?

Des M
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English
Location : Ireland

http://www.honda-haven.com

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Legolas on December 8th 2013, 3:37 pm

Yes, sure you can. To disable a javascript you have to uncheck all boxes. Very Happy
If you need these javascript codes, try to disable one'n'one until you'll find the javascript that kills your post box.

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Des M on December 8th 2013, 3:42 pm

@Legolas wrote:Yes, sure you can. To disable a javascript you have to uncheck all boxes. Very Happy
If you need these javascript codes, try to disable one'n'one until you'll find the javascript that kills your post box.
Ok cool.

Thanks for your help, very much appreciatedVery Happy

Des M
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English
Location : Ireland

http://www.honda-haven.com

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Legolas on December 8th 2013, 3:42 pm

Your welcome Embarassed Very good!
If solved please edit your topic and mark it as solved.

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Des M on December 8th 2013, 6:28 pm

@Legolas wrote:Your welcome Embarassed Very good!
If solved please edit your topic and mark it as solved.
Ok I went through them individually and when I disable this javascript it fixes the issue. As i'm sure you've guessed i'm pretty new to this so what effect will it have if I leave this javascript disabled? (Everything appears to be working fine?)

Here's a screenshot


Des M
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English
Location : Ireland

http://www.honda-haven.com

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Legolas on December 8th 2013, 6:36 pm

I think nothing bad. If this code makes your board running bad, let it disabled. Wink

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Solved Re: Post box issue

Post by Des M on December 9th 2013, 12:37 am

Ok I changed the javascript code for the post numbering using a code I found by searching old topics (different to the code above).

This appears to have solved the problem.

Thanks again for your helpthumleft

(I can't edit topic title as I'm not the O.P)

Des M
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English
Location : Ireland

http://www.honda-haven.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum