The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Laggy Forum

View previous topic View next topic Go down

Laggy Forum

Post by Darksphere92 on December 8th 2013, 7:57 pm

My forum started getting laggy and i dont know why.

Darksphere92
Forumember

Posts : 101
Reputation : 1
Language : English

http://fastforum.forum-board.net

Back to top Go down

Re: Laggy Forum

Post by Legolas on December 8th 2013, 7:58 pm

Hello,
What is the address of your forum ? If is the forum from your profile, it's loading very very fast. I'm sure it's a problem with your network, so you need to restart your network adapter, also, if this doesn't help you try to clear your browser's cache and to delete cookies. Thanks!

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Re: Laggy Forum

Post by Darksphere92 on December 8th 2013, 8:03 pm

@Legolas wrote:Hello,
What is the address of your forum ? If is the forum from your profile, it's loading very very fast. I'm sure it's a problem with your network, so you need to restart your network adapter, also, if this doesn't help you try to clear your browser's cache and to delete cookies. Thanks!
My Forum:http://fastforum.forum-board.net/

Also there seems to be a delay 9 second delay when sending a message in the chatbox.

Darksphere92
Forumember

Posts : 101
Reputation : 1
Language : English

http://fastforum.forum-board.net

Back to top Go down

Re: Laggy Forum

Post by Legolas on December 8th 2013, 8:14 pm

Well, in one day it should be okay. It's just because the servers and the distance between servers and your IP location. Wink

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Re: Laggy Forum

Post by Darksphere92 on December 8th 2013, 8:16 pm

@Legolas wrote:Well, in one day it should be okay. It's just because the servers and the distance between servers and your IP location. Wink
oh ok thanks, i was about to just give up.

Darksphere92
Forumember

Posts : 101
Reputation : 1
Language : English

http://fastforum.forum-board.net

Back to top Go down

Re: Laggy Forum

Post by Legolas on December 8th 2013, 8:26 pm

If for me it's loading fine, it'll load for you too. It's just a problem of time..

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

Re: Laggy Forum

Post by Captain Hunk on December 8th 2013, 10:07 pm

If I may, it's quite possible that the slow load is coming from the site that is hosting your images.

Captain Hunk
Forumember

Male Posts : 129
Reputation : 5
Language : English
Location : USA

Back to top Go down

Re: Laggy Forum

Post by Darksphere92 on December 9th 2013, 12:44 am

@Captain Hunk wrote:If I may, it's quite possible that the slow load is coming from the site that is hosting your images.
The site i use for hosting the Banner,icon, buttons, etc. is the main image sever.

Darksphere92
Forumember

Posts : 101
Reputation : 1
Language : English

http://fastforum.forum-board.net

Back to top Go down

Re: Laggy Forum

Post by Legolas on December 9th 2013, 2:46 pm

Please read the last post of Buttercup, in this topic! Very Happy
http://help.forumotion.com/t128805-problems-concerning-slowness#862619

Legolas
Forumember

Male Posts : 262
Reputation : 33
Language : English

http://www.daily-support.org

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum