The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Transparency!?

View previous topic View next topic Go down

Solved Transparency!?

Post by HowlingStar on December 16th 2013, 3:57 am

So, I was updating the forums affiliations and when I finished I saved then went back to the main forum page. I then scrolled down and saw that the whole bottom of the forum had become transparent. I was not even in the appearance or design section of the forum and I have used the affiliates section before..So, why the forum suddenly went transparent has confused me completely. It never used to be transparent, it used to be black..

Please help. I'd like to restore the forum back to the black appearance, not this weird transparent background.
Here's an image of the forum previously (sorry, the previous images are part of a "help guide" - just ignore the circles):

http://i58.servimg.com/u/f58/18/41/98/11/untitl13.png

And,

http://i56.servimg.com/u/f56/17/70/06/05/2uxy5i10.png


Now:

http://prntscr.com/2bid32

http://prntscr.com/2bidhw

It never used to have that transparency! Please help. O.O


Last edited by HowlingStar on December 17th 2013, 1:04 am; edited 1 time in total

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by SLGray on December 16th 2013, 4:08 am

Please post your forum's link.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 16th 2013, 4:10 am

http://gbmp.forummotion.com/

Thanks for replying so soon. Smile

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Jadster on December 16th 2013, 4:36 am

It may be because you changed the background image of your website. If you were to remove the background image and just let it be pure black, it wouldn't show as transparent any more.

Jadster
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 78
Language : English
Location : United States

http://adminvortex.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 16th 2013, 4:47 am

Now look what I've discovered is also happening:

http://prntscr.com/2bimhl

The affilates have never done that before. D:

The forum background image has never been pure black, it has always had a scenic image in the background.

EDIT;

The forum has suddenly become.. Non-transparent? But, the image above with the affiliates is still occurring?
This can't possibly be on my end because it's happening without me doing anything. ? :/

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by SLGray on December 16th 2013, 5:06 am

Try resyning your forum.

Administration Panel > General > Forum > Configuration
At the very bottom of the page.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Ange Tuteur on December 16th 2013, 5:08 am

Everything looks fine to me, perhaps before you had an unclosed tag in the affiliates which caused said error. Do you have any co-admins ? That could explain why it was fixed.


Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 16th 2013, 5:11 am

It looks fine on the home page and in certain threads.
But, in short or smaller threads which contain less topics, it plays up and sort of goes across the screen. It also happens when you post a reply (I experienced it about 2 minutes ago)

http://prntscr.com/2biqe6

Yes, there are co-admins, but, they haven't been online while I have. :/

I'll try re-syncing it. Smile

EDIT:
I synced it, but.. It's still having issues. Here's a screenshot of a thread I was in, a smaller thread. It's like the affiliations is too long for the rest of the forum? I've never had this issue before.

http://prntscr.com/2bir05

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Ange Tuteur on December 16th 2013, 5:14 am

Make sure the entire affiliates widget content is wrapped with a div tag, that should prevent anything like that happening.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 16th 2013, 5:22 am

Ahh, you may be on to it. Hahaha.

http://prntscr.com/2birix

There is a Div tag. However, we've always had it?
I removed it and the forum went transparent. O.O So.. I added


to it and then saved it..And it's still placing the affiliates across the bottom of small threads?

Same problem is still happening. It seems that I need the
Code:
[hr]
to keep the forum from being transparent, too?

I'll put the div tags back. But, still..Same issues are happening, even without the div tags.

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Ange Tuteur on December 16th 2013, 5:24 am

Could you post the affiliate source here? I'll look over it for any errors.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 16th 2013, 5:27 am

Of course. Here you go. It's rather long, so, here it is in two pieces.

Side one:

http://prntscr.com/2bit4k

Side two:

http://prntscr.com/2bit6n

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Ange Tuteur on December 16th 2013, 9:47 am

Looking over the images I did not really see an error unless I missed it. Have you tried setting 'use a table type' to 'yes' to see if that happens ?

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 17th 2013, 12:04 am

It seems that the affiliates only "spread" out across the bottom of the screen in certain sections of the forum where there are little threads. Almost like the forum suddenly becomes too short for the affiliates? We have honestly never had this problem before. I have no idea what has happened. :/

I tried the table-type to "yes" but... I don't like how it looked, it messed up the forum further:http://prntscr.com/2bpuvu
Andd.. The static affiliates kept in their same position in the smaller threads.

Has anyone else ever had this issue?
It happened when extra coding was added to the affiliation section. Is there perhaps a maximum of affiliates? I assumed the code could have been buggy as when I tried tried the new code I added, it didn't seem to work correctly, although it looked like it should have worked correctly.

I'm going to try removing recent parts of the code and then I'll see if it clears up.

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Ange Tuteur on December 17th 2013, 12:13 am

If you're still having problems you can post the code here using the code tags and I'll look over it directly.

Example :
Code:
[code]content[/code]

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 17th 2013, 12:25 am

I removed the previous codes and modifications which were made which seemed as though they "triggered" this sudden "spread" of affiliates and it didn't work.

Does anyone know how to fix this? It's annoying me and it just looks really terrible. Any ideas or suggestions?

I'm actually not sure on my forum verizon type.. Phpbb3? I'm not sure at all, to be honest. Unsure if that matters or not?

Here's the whole affiliate code:

Code:
<div><img src="http://oi40.tinypic.com/jhprbk.jpg" border="0" alt="" /><a href="http://warriorcatsuntoldtales.weebly.com/index.html" target="_blank"><img src="http://oi40.tinypic.com/2i9rsbs.jpg" alt="Warrior Cats: Untold Tales" /></a><a href="http://bthv2.proboards.com/index.cgi?" target="_blank"><img src="http://img801.imageshack.us/img801/5687/9bsy.png" border="0" /></a><a href="http://riskingitall.proboards.com/index.cgi" target="_blank"><img src="http://i28.tinypic.com/2yuhksn.jpg" border="0" alt="Risking It All" style="width: 88px; height: 31px;" /></a><a href="http://weretheworldmine.proboards.com" target="_blank"><img src="http://i1110.photobucket.com/albums/h441/xtaboo/shbutton.png" border="0" alt="Were the World Mine" /></a><a href="http://thefourclansrpg.forumotion.com/" target="_blank"><img src="http://i1154.photobucket.com/albums/p530/TheFourClans/AffiliateButton1.png" /></a><a href="http://cercinia.proboards.com" target="_blank" title="Cercinia"><img src="http://i40.tinypic.com/9rnd79.png" alt="Cercinia" border="0" style="width: 88px; height: 31px;" /></a><a href="http://warriors-starclan-rp.proboards.com/" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/EvAe9xN.png" border="0" /></a><a href="http://cryptictruth.proboards.com" target="_blank"><img src="http://www4.picturepush.com/photo/a/13166442/img/13166442.png" border="0" alt="Cryptic Truth" style="width: 88px; height: 31px;" /></a><a href="http://x-gossamer.boards.net/" target="_blank"><img src="http://i40.tinypic.com/2isb9ci.jpg" border="0" alt="REBIRTH ; a literate warriors rpg" /></a><a href="http://dealan-depack.forumotion.co.uk/" target="_blank"><img src="http://i69.servimg.com/u/f69/17/57/42/01/ddp10.png" alt="Dealan-De Pack" /></a><a href="http://gangnam-style.proboards.com" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/2y4AX.gif" border="0" alt="a team resource & community site" style="width: 88px; height: 31px;" /></a><a target="_blank" href="http://avaricexx.proboards.com/index.cgi"><img style="width: 88px; height: 31px;" alt="this is WAR." border="0" src="http://i15.photobucket.com/albums/a373/howlsofeternity/avariceshade_zps1e415a0e.png" /></a><a target="_blank" href="http://withoutatrace.b1.jcink.com/"><img src="http://i907.photobucket.com/albums/ac277/Myrrdyn/wtbutton1_zpsa1379919.png" border="0" style="width: 88px; height: 31px;" /></a><img src="http://oi44.tinypic.com/2gv0pk7.jpg" border="0" alt="" />
   <hr />
   <hr />
</div>

Here's the sister site code for affiliation which is basically what I modeled the above one off.. It's weird because that one isn't playing up? I think the sister site code may be slightly altered, actually. Here it is anyway:

Code:
<img src="http://oi42.tinypic.com/29zy1ld.jpg" alt="" />
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
   <a href="http://liesinthelow.b1.jcink.com/index.php" target="_blank"><img src="http://i.imgur.com/DAKjD9g.png" alt="lies in the low {warriors}" /></a><a href="http://thesestarrynights-v2.proboards.com/index.cgi" target="_blank"><img src="http://i950.photobucket.com/albums/ad342/Shizuka_Hyuga/TSN/TSNv2/affbutton_zps404fde67.png" border="0" alt="~These Starry Nights v.2~ a semi literate warrior cat rp" title="~These Starry Nights v.2~" style="width: 88px; height: 31px;" /></a><a href="http://forest-spirit.proboards.com/" target="_blank"><img src="http://i1102.photobucket.com/albums/g459/BleedingXRazorXWrist/Banners/8.png" alt="Forest Spirit" border="0" style="width: 88px; height: 31px;" /></a><a href="http://conflictingrivals.boards.net/" target="_blank"><img src="http://oi54.tinypic.com/dbm9g4.jpg" alt="Conflicting Rivals" border="0" /></a>
</div>


Do you think that perhaps if I try adding something onto the bottom that it may work? I tried something like this before, but, it was basically just a blank table and it didn't work. I'll give it a shot, anyway, try an add an image underneath the affiliates and we'll see if that starts appearing across the bottom of the forum or.. What. Smile

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Ange Tuteur on December 17th 2013, 12:31 am

I tested your widget now and did not encounter this. I do believe the problem is not the affiliates widget, but a custom widget above it. Review your widgets above the affiliates for any errors.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 17th 2013, 12:46 am

Okay, so, I just went through them and they seem fine to me. However, I'm not the best at using code. I decided to just space one out, so.. Here's the adminstrative staff team widget code:

Code:
<hr /><img src="http://oi40.tinypic.com/35hoc3o.jpg" alt="" />
<div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
   <hr /><strong>Creator and Founder</strong>
   <hr /><img src="http://oi39.tinypic.com/358x66h.jpg" alt="" />
   <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
      <hr /><strong>Co-Creator and Founder</strong>
      <hr /><img src="http://oi44.tinypic.com/t9csnd.jpg" alt="" />
      <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
         <hr /><strong>Forum Administrator</strong>
         <hr /><img src="http://oi44.tinypic.com/1zg6trp.jpg" alt="" />
         <div style="margin:auto;text-align:center;width:100%">
            <hr />
            <hr />
            <hr />
         </div>
      </div>
   </div>

Basically I spaced it out more.. I didn't remove or alter any of the actual code. But, I think it's fixed!! :3 Thank you!

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Ange Tuteur on December 17th 2013, 12:53 am

You're welcome,

I have checked your right column and it appears to be spanning the correct area now. Before it did not contain the affiliates widget which I forgot to mention.

This is solved now ?

If your problem has been solved you can :

Edit your first post
tag the solved icon
and send the message

This lets us know if your problem has been solved.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by HowlingStar on December 17th 2013, 1:03 am

Yup! Thanks so much for all your help!

HowlingStar
Forumember

Male Posts : 28
Reputation : 1
Language : English

http://gbmp.forummotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Transparency!?

Post by Ange Tuteur on December 17th 2013, 1:05 am

No problem Wink

Topic solved and archived

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum