The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

problem with custom icon

View previous topic View next topic Go down

In progress problem with custom icon

Post by Flappypaddles on December 18th 2013, 12:58 pm

I have tried the example adapted from this page on adding picture link to a userid
http://help.forumotion.com/t96136-group-s-style-on-legend-glitter-icon-glow



Code:

a[href="/u1"] {
     background: url("http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png") no-repeat;
     padding-left: 27px;
     padding-top: 0px;
   }
 

however the image appears fine every where except next to the post itself where it is duplicated on top of itself next to the username
as you can see in this screensot


is there a way to avoid that?

Flappypaddles
Forumember

Posts : 249
Reputation : 1
Language : english

http://inaflap.forumotion.co.uk

Back to top Go down

In progress Re: problem with custom icon

Post by Ange Tuteur on December 18th 2013, 1:08 pm

Hello Flappypaddles,

The only way to avoid that would be by being in a group so your username link contains more elements. The reason it is doing this is because you're adding this style to all links which contain the pathname '/u1'

If you're in a group use this :
Code:
a[href="/u1"] span strong {
background: url("http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png") no-repeat;
padding-left: 27px;
padding-top: 0px;
}

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: problem with custom icon

Post by Flappypaddles on December 18th 2013, 2:29 pm

SethC1995 wrote:Hello Flappypaddles,

The only way to avoid that would be by being in a group so your username link contains more elements. The reason it is doing this is because you're adding this style to all links which contain the pathname '/u1'

If you're in a group use this :
Code:
a[href="/u1"] span strong {
background: url("http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png") no-repeat;
padding-left: 27px;
padding-top: 0px;
}

I replaced the original with that and nothing showed at all.

I also tried adding

Code:
a[href="/g1-administrators"] {
 background: url("http://illiweb.com/fa/admin/couronne.png") no-repeat;
 padding-left: 27px;
 padding-top: 0px;
 }

but that only added it to the name administrators in the usergroup menu, not to the members of that usergroup.
if I include span strong nothing shows at all.

Flappypaddles
Forumember

Posts : 249
Reputation : 1
Language : english

http://inaflap.forumotion.co.uk

Back to top Go down

In progress Re: problem with custom icon

Post by Ange Tuteur on December 18th 2013, 2:34 pm

It will only work if you are in a group, and the group colors its users. If you want to style users of a specific group :
SethC1995 wrote:You can utilize CSS to change a users username style.

For members in a group :
Code:
a span[style="color:#FF6600"] strong {
text-shadow:0px 0px 6px #FF6600;
}

change color:#FF6600 to the hex color of your group. You can see the hex color here :
Administration Panel > Users & Groups > Groups administration > Edit a group

Find 'color of group members' and copy the hex color. Once applied all members of that group will be applied with your style change.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum