The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Issues With Both Editors

View previous topic View next topic Go down

Solved Issues With Both Editors

Post by RedMomma5 on December 20th 2013, 7:10 pm

We have been experiencing problems for more than a week now when posting in WYSIWYG.  People cannot post below the quote box when quoting a message.

A new issue developed yesterday in source code mode where the BBCode for text size disappears if you preview, edit or quote a message.

Is anyone else having these same issues with their editors?  Please advise if this is an issue with all forums and not just mine.

We had issues when the new editors came into being but I thought all had been resolved.  The "quote box" issue is a reappearance of a problem that was occurring initially.

The BBCode problem for text is brand new.

Thanks in advance for any help.

Edited to add that the BBCode for text size also disappears in WYSIWYG.

RedMomma5
Forumember

Posts : 78
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by SLGray on December 20th 2013, 7:28 pm

@RedMomma5 wrote:We have been experiencing problems for more than a week now when posting in WYSIWYG.  People cannot post below the quote box when quoting a message.
This issue should be fixed now.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35622
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by RedMomma5 on December 20th 2013, 7:37 pm

@SLGray wrote:
@RedMomma5 wrote:We have been experiencing problems for more than a week now when posting in WYSIWYG.  People cannot post below the quote box when quoting a message.
This issue should be fixed now.
Yes, I just tested it and it works to type below the quote box now.  Thank you.  I'm not sure what you did to fix it but thank you.

However, the problem with the disappearing BBCode is still happening.  When I type something and add the BBCode to enlarge the text, it stays in place as long as I don't edit, preview or quote the post, otherwise, it disappears.  This happens in either editor.

Can you fix this as well?

RedMomma5
Forumember

Posts : 78
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by SLGray on December 20th 2013, 7:42 pm

Is this occurring in all browsers or just one?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35622
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by RedMomma5 on December 20th 2013, 7:57 pm

@SLGray wrote:Is this occurring in all browsers or just one?
It is happening in my browser which is Firefox.  I usually do not have any issues with this browser when others do.  I have not gotten any reports from my members that they are having text problems but that is probably because many of them do not use the BBCode for text and just type in the default mode.

I can ask if anyone else is experiencing this but I assumed that it might be related to the other problem with the quote function which you have now apparently fixed.

I did have one member that said she was having trouble responding to PMs but she uses IE and this is not related to the editor issues.

RedMomma5
Forumember

Posts : 78
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by SLGray on December 20th 2013, 7:59 pm

Try this:

Clear your browser's cache and delete your forum's cookies.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35622
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by RedMomma5 on December 20th 2013, 8:12 pm

@SLGray wrote:Try this:

Clear your browser's cache and delete your forum's cookies.
Okay, I did that and the problem still exists.  I can tell you that I noticed that the text size was changing in other people's quoted posts.  For example, a member might use size 24 to type in but when someone quoted their post, the size would switch to the default (i.e. the BBCode tags would disappear).  So, I know this is not just happening to me but people have not been complaining about it.  This started happening yesterday.  I prefer to type in a larger size so that my members can read the text better and I don't like the disappearing BBCode.  Something is not right and I am pretty sure it has nothing to do with my browser since as I explained I can visually see it happening in the posts of others.

RedMomma5
Forumember

Posts : 78
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by just henry on December 20th 2013, 11:27 pm

I have the last issue also in http://msntvcommunity2.4rumer.com/u2 . I'll go delete cookies . 
@JUST HENRY wrote:
@JUST HENRY wrote:
@JUST HENRY wrote:Tfor Bill . that stayed big till I edited ! # 18
In quote I do not see size tags


Help

just henry
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : English
Location : Middle of MN

http://msntvcommunity2.4rumer.com/u2

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by Jophy on December 23rd 2013, 5:30 am

Hello,

May I ask if the issue is still appearing? We don't know have any reported bugs about this as off now. Thanks Smile

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by RedMomma5 on December 24th 2013, 4:00 pm

@Jophy wrote:Hello,

May I ask if the issue is still appearing? We don't know have any reported bugs about this as off now. Thanks Smile
Hi, I just tested it this morning in both editors and when I quoted and previewed a message, the existing size tags did not disappear.  I don't know why they were disappearing before but both editors appear to have stopped removing the tags (at least for now).

There was another person who posted to this thread that they were having the same trouble (just above) but as for myself, the issue has been resolved.  Perhaps a temporary glitch.

Thanks again.

RedMomma5
Forumember

Posts : 78
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Issues With Both Editors

Post by SLGray on December 24th 2013, 6:41 pm

Topic Solved & Locked


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35622
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum