The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Table code alters itself after posting

View previous topic View next topic Go down

Table code alters itself after posting

Post by DustyBones on December 23rd 2013, 4:33 pm

I just noticed recently (I've been gone for a bit) that when I edit a post that contains a table layout I use for my graphics proposals, the background image at the top will disappear.

Here's the code I use;
Code:
[table style="border: 1px solid rgb(0, 0, 0);" width="100%"][tr style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(19, 0, 1);"][td style="background-repeat: no-repeat; background-position: center center; padding: 5px;" background="http://i1042.photobucket.com/albums/b430/RapsGraphics/brwn-grn-post-header_zpsf8c71796.png" height="169px"]

[/td][/tr][tr style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(218, 251, 218);"][td style="padding: 5px;"]

[center]Post Content[/center]

[/td][/tr][tr style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(18, 9, 1);"][td style="padding: 15px;"][center][color=darkgreen][size=10][i]Handcrafted by:[/i]
[size=16][color=#c78500][i][font=Georgia]DustyBones[/font][/i][/color][/size]
[/size][/color][/center]
[/td][/tr][/table]

And after I hit preview or post it and edit it, I end up with this code. Somehow the top background image removes itself;
Code:
[table style="border: 1px solid rgb(0, 0, 0);" width="100%"][tr style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(19, 0, 1);"][td style="background-repeat: no-repeat; background-position: center center; padding: 5px;" height="169px"]

[/td]
[/tr]
[tr style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(218, 251, 218);"][td style="padding: 5px;"]

[center]Post Content[/center]

[/td]
[/tr]
[tr style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(18, 9, 1);"][td style="padding: 15px;"][center][color=darkgreen][size=10][i]Handcrafted by:[/i]
[size=16][color=#c78500][i][font=Georgia]DustyBones[/font][/i][/color][/size]
[/size][/color][/center]
[/td]
[/tr]
[/table]
All the rest of the code remains, it's just the background image in the title that disappears.
It happens not just at my forum but here too.
Is my coding messed up? I never had this issue before using this code.
Or is this something that happened due to the last update?

DustyBones
Active Poster

Male Posts : 1227
Reputation : 517
Language : English
Location : Washington, USA

http://raps-graphics.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Table code alters itself after posting

Post by jeffcpr on December 23rd 2013, 5:01 pm

i am having the same issue when add some new code for my link ad's in gets all mixed up. it also looks like everything is mixed up in the code box. nothing like like when i origanally put it in. help please i need to add new ad's soon.

jeffcpr
Forumember

Posts : 82
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

Re: Table code alters itself after posting

Post by SLGray on December 23rd 2013, 11:54 pm

There have been updates to the editors on our forums and in the admin9istration panel -

http://help.forumotion.com/t124616-new-editor-for-forumotion-forums

http://help.forumotion.com/t128822-new-editor-in-your-administrative-panel

http://help.forumotion.com/t128368-new-option-editor-background-color

These updates have caused some issues with old posts.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36697
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: Table code alters itself after posting

Post by jeffcpr on January 4th 2014, 6:31 pm

I am going to look into the links more but as of right now when ever I try to change an ad I have posted up for a sponsor, it effects the ad below it. I realize there is a new way to do the html but I just learned how to write these, is there a way to go back to the way it was, or is there a simpler way for me to create my link ad's.

jeffcpr
Forumember

Posts : 82
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum