The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

#765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

View previous topic View next topic Go down

Solved #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on December 30th 2013, 10:00 pm

I have noticed on my Invision forums that the legend (New Post, No New Post, & Locked) is aligned to the left. It also has a dot on the left side.

Has anyone else who has an Invision forum notice this, too?

Edit: Two new issues have occurred on one of my Invision forums - www.ztwds.forumotion.com . A topic that had over 200 posts has disappeared and the attachments has disappeared. This occurred before there was an issue with the servers.


Last edited by SLGray on February 18th 2014, 9:18 am; edited 4 times in total


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Mati on December 30th 2013, 10:35 pm

Yes has happen on my forum too...
avatar
Mati
Active Poster

Posts : 1897
Reputation : 287
Language : || HTML || CSS || jQuery ||
Location : At the Gym

http://forumdirectory.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on January 1st 2014, 9:20 pm

I do not know if this is related, but I also noticed that one of my members has negative points which is not possible. I tried sycning the member, but it did not work.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on January 9th 2014, 7:08 pm

Here is the link to one of my Invision forums: www.ztwds.forumotion.com

It is the one that also has the issue with the members having negative points.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Ange Tuteur on January 10th 2014, 12:28 am

Hi Gray ,

I checked your footer and it is being displayed as a list item, this explains the bullet. The text alignment is also being inherited from the IPB wrapper, which explains why it is displaying from the left.

You can try this CSS to center it and remove the bullet :
Code:
.activeusers.clearfix li { text-align:center; list-style-type:none; }

I am not sure about the negative points though scratch

Did you try looking at the member in points donation to check their point status ? ( + / - )
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13174
Reputation : 2873
Language : EN10, FR5
Location : Macungie, PA

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on January 10th 2014, 1:40 am

This is not just happening on one of my Invision forums, but all of them.

I am using the Like system, so there can not be even negative votes.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Shadow on January 10th 2014, 11:02 am

Hello SLGray

Could you please give the username having negative points please?
Thanks


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15808
Reputation : 1669
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on January 10th 2014, 6:28 pm

Buttercup wrote:Hello SLGray

Could you please give the username having negative points please?
Thanks
The issue with the negative points has been fixed, because I do not see the negative points now.

The only issue now is that the legend that shows New Post, No New Post, and Locked Forum is still not align correctly. It should be centered. This is occurring on all my Invision forums, not just one.

My Invision Forums:

www.ztwds.forumotion.com

www.writingguild.forumotion.com

www.soaps.forumotion.com

The legend is aligned to the left.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Shadow on January 17th 2014, 10:24 am

Are you talking about this:



or this:


Thanks


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15808
Reputation : 1669
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on January 17th 2014, 9:03 pm

These (at the bottom of the homepage):

New postsNo new postsForum is locked

New postsNo new postsForum is locked

New postsNo new postsForum is locked


Last edited by SLGray on January 31st 2014, 1:32 am; edited 1 time in total


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on January 24th 2014, 9:22 am

Bump


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on January 30th 2014, 10:25 am

This is still not fixed.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on February 11th 2014, 5:44 am

Is anyone other members who are using Invision having this issue with the topic icon legend being aligned wrong?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Ange Tuteur on February 12th 2014, 3:00 am

On my test forum default invision it does not display a list-style-type, and it's alignment is ltr.

avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13174
Reputation : 2873
Language : EN10, FR5
Location : Macungie, PA

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on February 13th 2014, 2:20 am

Now the attachments on one of my Invision forums has disappeared. There were 5, now there are zero. They were not deleted or moved to the basket.

Forum: www.ztwds.forumotion.com


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Shadow on February 20th 2014, 9:59 am

Hello

Your problem has been reported to our technicians Smile


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15808
Reputation : 1669
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on February 20th 2014, 7:51 pm

Thanks Buttercup for reporting it.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on March 28th 2014, 3:16 am

Bumping to ask if there has been any updates?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Shadow on March 28th 2014, 9:36 am

Hello

I have resent the request to our technicians Smile

Thanks for your patience

:rose:


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15808
Reputation : 1669
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on March 28th 2014, 10:15 am

Thanks. I understand that the techs are busy with many things so I can wait. I just want to make should that the topic did not get pruned.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on April 2nd 2014, 10:31 am

Another issue I have come across. It might have been at the same time of the other issue, but I did not notice it then,

The icon legend that appears below the topic list in forums are messed up, too. Instead of being three columns of icons, it is one column.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Shadow on April 2nd 2014, 10:44 am

Hello

I think you are talking about this problem:


I have reported the problem 2 days ago to our technicians (#858)
They are working on it. Currently, we don't know if there is a link between both issues.

I'll inform you ASAP

Thanks Smile


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15808
Reputation : 1669
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on April 2nd 2014, 10:46 am

That is what I am talking about. Thanks for reporting it.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on April 24th 2014, 10:43 am

Sorry to report, but there is another issue I have come across on www.soaps.forumotion.com . In the who's online section, it says there are three members. In the memberlist there are only two members. Also if you press the newest member's username in the who's online section, you get an message that the member (aurottil) does not exist.

Edit: I do not know if you reported the issue, but it is solved now.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on May 21st 2014, 3:24 am

I know the techs are very busy, but is there any updates?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Shadow on May 21st 2014, 10:07 am

Hello SLGray

I have resent a message to our technicians... Sorry for the time. With new options they were very busy!

I'll inform you asap Wink

Thanks for your patience Smile


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15808
Reputation : 1669
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on May 21st 2014, 11:57 am

I understand that they are busy with the updates and the other issues that have been reported.

Thanks for taking the time to let us know how it is going.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by Shadow on May 23rd 2014, 3:44 pm

Hi SLGray

Our technicians have worked on this problem. They've sent a correction online. So, it is solved :wouhou:


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15808
Reputation : 1669
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: #765 & # 858 Invision: Buttons & legend issue

Post by SLGray on May 23rd 2014, 8:45 pm

It is solved for me. Thanks to you for reporting it, and thanks to the techs for fixing it.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 39712
Reputation : 2680
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum