The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Advertisements on my forum

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

In progress Advertisements on my forum

Post by bizzclaw on January 29th 2014, 9:02 pm

First topic message reminder :

So while ago I posted about a similar issue and everyone who visited my forums in response said that they didn't see ads when it looked like this

I'm not sure if they went to the same page, because It's true that on the main page and all of my forum pages I am not getting any ads, but my custom HTML pages still are.Now this stopped happening for a bit, but it's back now.No where in the agreement I made to remove all ads for users and guests does it mention that it does not effect HTML pages, so this might be a bug.
Here is a picture of the transaction logged in my control panel

And this is the page with the ads that are dispalying:http://www.frostburnt.com/h1-postnukerp-rules
The type of advertisements consists of text being highlighted and underlines in blue, which when are hovered over display some random ad in relation to the word.

This is not occurring just for me
http://www.frostburnt.com/t960-help-me-prove-to-forumotion-that-there-are-ads-on-our-motd#7061
Anyways, I hope you guys can fix this. Thanks.

bizzclaw
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down


In progress Re: Advertisements on my forum

Post by SLGray on February 3rd 2014, 6:54 pm

@bizzclaw wrote:I think it may have something to do with the last website host we used to host that page, it's just strange that it waited almost a year to act up, but it's not happening anymore, so thanks Ange.
So that page exactly was hosted by another company?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35629
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Advertisements on my forum

Post by Ange Tuteur on February 4th 2014, 12:02 pm

@bizzclaw wrote:I ran a search for "wcgcdscr" and it didn't show up and now the ads are gone. It's just strange how this inserted itself in to our webpage when it wasn't there before... I think it may have something to do with the last website host we used to host that page, it's just strange that it waited almost a year to act up, but it's not happening anymore, so thanks Ange.

wcgcdscr was generated by this script you had in your HTML page :
Code:
<script src="http://c.mscimg.com/y?79948548-3a20-4c66-9713-9e58bca016b4"></script>

After disabling Javascript I could pinpoint the exact cause. I'd highly recommend if you're copying HTML or scripts that you check their contents before installing them into your pages. Not doing so risks both you and your members security.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13021
Reputation : 2683
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

In progress Re: Advertisements on my forum

Post by bizzclaw on February 5th 2014, 6:06 pm

I made the HTML page and was hosting it on a 00webhost page, I just took the page when we stopped using that website and put directly on the forumotion HTML page. It's strange that it went for a year without acting up, but the ads are gone now and I don't see any of those scripts in the HTML anymore, heck the word "script" doesn't even return results


Did you already take care of it?

bizzclaw
New Member

Posts : 11
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum