The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

HTML isn't working in profile?

View previous topic View next topic Go down

Solved HTML isn't working in profile?

Post by Cesar on February 1st 2014, 2:15 pm

Hi.
 I created a field of text zone where i want to put some icons with title. Used :
Code:
<img src="image" alt="wxyz" title="wxyz">
  But doesn't work..After that i tried : 
Code:
[img]"image" title="wxyz"][/img]
  Again , this doesn't work. I know i can use the tag , but i want to appear a title..So my question is , the HTML isn't working in profile?Other solutions that i can use to appear the title of the image?

Cesar
Forumember

Posts : 207
Reputation : 3
Language : Romanian

http://www.wolffighterz.com/

Back to top Go down

Solved Re: HTML isn't working in profile?

Post by Cesar on February 2nd 2014, 2:17 pm

Bump.  mwii

Cesar
Forumember

Posts : 207
Reputation : 3
Language : Romanian

http://www.wolffighterz.com/

Back to top Go down

Solved Re: HTML isn't working in profile?

Post by ~Julian~ on February 2nd 2014, 7:15 pm

The HTML should be working correctly. I just tested that. Have you already tried using this code with a valid image URL? And moreover, is HTML allowed in your forum?

~Julian~
Forumember

Male Posts : 172
Reputation : 1
Language : English

http://neverever.forumieren.com

Back to top Go down

Solved Re: HTML isn't working in profile?

Post by Cesar on February 3rd 2014, 3:48 pm

Yes , i tried with a valid image URL , also , the HTML is activated.

Cesar
Forumember

Posts : 207
Reputation : 3
Language : Romanian

http://www.wolffighterz.com/

Back to top Go down

Solved Re: HTML isn't working in profile?

Post by ~Julian~ on February 5th 2014, 1:01 am

It works perfectly fine for me. Have you deleted cache & cookies yet?
If that doesn't help, then I'll have no other solutions to your problem. Sorry.

~Julian~
Forumember

Male Posts : 172
Reputation : 1
Language : English

http://neverever.forumieren.com

Back to top Go down

Solved Re: HTML isn't working in profile?

Post by Cesar on February 7th 2014, 4:34 pm

Yay , forgot about the cookies.Thank's Julian.

Spoiler:
Danke  huhohi 

Cesar
Forumember

Posts : 207
Reputation : 3
Language : Romanian

http://www.wolffighterz.com/

Back to top Go down

Solved Re: HTML isn't working in profile?

Post by ~Julian~ on February 8th 2014, 10:12 pm

You're welcome (:

~Julian~
Forumember

Male Posts : 172
Reputation : 1
Language : English

http://neverever.forumieren.com

Back to top Go down

Solved Re: HTML isn't working in profile?

Post by SLGray on February 8th 2014, 11:07 pm

Problem solved & topic archived.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35622
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum