The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Flood control issues on our forum

View previous topic View next topic Go down

In progress Flood control issues on our forum

Post by Xyer on February 18th 2014, 9:36 pm

Hey, my name is Xyer and I'm an admin on a small forum I have with a group of friends called Lost and Banned.

http://lostandbanned.forumotion.com/

We've been having issues with the flood control for about 24 hours now. Even though we have it set to 9999 and it's never been a problem before, it's somehow always active now (it seems to reset back to 10 every few hours). The weird part is it only affects a few of us. Everyone is an admin so it shouldn't affect us but it does.

This hasn't been an issue before and I've generally been liking Forumotion after moving from Forumer last year. This is an annoying issue for us so any help is appreciated. Thanks.

Xyer
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by APE on February 19th 2014, 12:23 am

@Xyer wrote:Hey, my name is Xyer and I'm an admin on a small forum I have with a group of friends called Lost and Banned.

http://lostandbanned.forumotion.com/

We've been having issues with the flood control for about 24 hours now. Even though we have it set to 9999 and it's never been a problem before, it's somehow always active now (it seems to reset back to 10 every few hours). The weird part is it only affects a few of us. Everyone is an admin so it shouldn't affect us but it does.

This hasn't been an issue before and I've generally been liking Forumotion after moving from Forumer last year. This is an annoying issue for us so any help is appreciated. Thanks.
Good Evening, try and turn the settings off

ACP >> General Tab >> Forum >> Security
Flood control. Delay between 2 messages, topics or private messages by (0) then save.

This should fix your problem or leave the box blank

Ape

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8615
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by Xyer on February 19th 2014, 2:24 am

Thanks for the reply but it didn't work. It clearly says the minimum is 10.

Minimum : 10 - Maximum : 9999

If I enter a 0, it automatically turns into a 10. When we put it at 9999, we still get flood controlled. It's insanely annoying.

Xyer
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by Xyer on February 19th 2014, 2:58 am

Uh......what. Lol.

Xyer
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by SLGray on February 19th 2014, 4:05 am

Are you have using the same browser?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36659
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by Xyer on February 19th 2014, 1:18 pm

A few of us use Firefox and others use Chrome. Two of us with the flood control issue are using FF and another member who also uses FF doesn't have any flood control issues at all.

I don't really see how a browser can affect a forum's features.

Xyer
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by APE on February 19th 2014, 4:31 pm

ohh yeah sorry i forgot about the 10 sec thing lol what you could do is Resynchronize your forum
ACP General Tab Forum Configuration
Right the way to the bottom of the page and tick the box marked
Check to resynchronize and then SAVE

see if that fixes your problem
if not please give a screen shot of your problem and maybe we can get buttercup to get our tech team to take a look for you.

Ape Neutral

APE
Manager
Manager

Male Posts : 8615
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by Xyer on February 22nd 2014, 3:25 am

I thought the resynchronize thing worked but apparently not. We just got the flood control error again.

This is very frustrating.

Xyer
New Member

Posts : 6
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by SLGray on February 22nd 2014, 5:36 am

Let's get some information:

1. Who exactly is affected by this?
2. Did you add anything or modify anything right before this happened?
3. Are all affected members using the same browsers?
4. Is this happening on mobile devices, laptops, or desktops?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36659
Reputation : 2444
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Flood control issues on our forum

Post by Leviosa on February 24th 2014, 9:48 am

Please refer to this "only topic" http://help.forumotion.com/t130923-771-problem-with-flood-control


Topic locked


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum