The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[Only topic] Images hosted on servimg do not work

View previous topic View next topic Go down

Solved [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by myforum on March 4th 2014, 11:28 pm

Wanted to know if I have a problem with my forum or is anyone else experiencing issues with the servimg photo image creator?

testing



Topic made into an only topic
avatar
myforum
Forumember

Posts : 97
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Ange Tuteur on March 5th 2014, 12:30 am

Hello myforum,

Servimg uploader is loading fine for me. However, I believe the uploaded images are not loading currently.


I will check to see if this is occurring anywhere else.
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13174
Reputation : 2873
Language : EN10, FR5
Location : Macungie, PA

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by masesm on March 5th 2014, 12:35 am

Same here. I could load the website, upload the image, but it does not show up. The previously uploaded images, however, are working fine.
avatar
masesm
Forumember

Male Posts : 71
Reputation : 6
Language : English, Java, JavaScript, HTML, CSS.
Location : United States

http://sicktier.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by christien on March 5th 2014, 12:39 am

I have the same problem






Last edited by christien on March 5th 2014, 12:43 am; edited 1 time in total

christien
Forumember

Female Posts : 91
Reputation : 2
Language : Dutch-eng.

http://seeyoufriends.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Nape4 on March 5th 2014, 12:43 am

Same here even when I log on my servimg account all my images uploaded have the ? Image i wonder why this is happening only a few images work like half my images fail
avatar
Nape4
Forumember

Male Posts : 202
Reputation : 2
Language : English
Location : SC USA

http://lucario-domain.ogamebattle.com/forum

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Luffy on March 5th 2014, 12:50 am

It seems that the servimg server is a little bit busy and it is down for some reason. I am sure this is temporary and not permanent. If we be patient i think it will be ok soon.. Wink





avatar
Luffy
Manager
Manager

Male Posts : 4671
Reputation : 470
Language : Greek, English
Location : Greece

http://helpgr.forumgreek.com/forum

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Dex♥ on March 5th 2014, 2:52 am

I can't view the images that are in my root folder. I've had to place all the images.

PLEASE help me. There are important images in there.
avatar
Dex♥
Forumember

Posts : 138
Reputation : 6
Language : Calgary

http://www.toonworldacademy.net

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Ange Tuteur on March 5th 2014, 2:58 am

Hi,

The problem appears to be global for most users. It has been reported on the French support and others as well. Some images are not loading that are uploaded, for example :
http://i57.servimg.com/u/f57/18/21/41/30/captu371.png

The result on clicking the above, links to a blank page with the title "Server Not Found"

We will have to wait for clarification on the issue.
avatar
Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13174
Reputation : 2873
Language : EN10, FR5
Location : Macungie, PA

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by myforum on March 5th 2014, 4:30 am

@Ange Tuteur wrote:Hi,

The problem appears to be global for most users. It has been reported on the French support and others as well. Some images are not loading that are uploaded, for example :
http://i57.servimg.com/u/f57/18/21/41/30/captu371.png

The result on clicking the above, links to a blank page with the title "Server Not Found"

We will have to wait for clarification on the issue.


Thank you for the quick reply and for making sure it is being checked and taken care of.
I will wait for further update.
avatar
myforum
Forumember

Posts : 97
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Nape4 on March 5th 2014, 7:50 am

I think The images are still there it's just the sever is down but I agree let's be patience for the servimg to fix it self
avatar
Nape4
Forumember

Male Posts : 202
Reputation : 2
Language : English
Location : SC USA

http://lucario-domain.ogamebattle.com/forum

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by masesm on March 5th 2014, 7:53 am

All my old images are working fine. It's the ones that I'm newly uploading are not really showing up.

EDITED:

One more thing I noticed: the images that do not appear, when you delete them, they come back to the actual gallery even though it is said that they were deleted.
avatar
masesm
Forumember

Male Posts : 71
Reputation : 6
Language : English, Java, JavaScript, HTML, CSS.
Location : United States

http://sicktier.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by smurfavr on March 5th 2014, 8:13 am

I have the same problem. http://smurfa.bulgarianforum.net/


avatar
smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1559
Reputation : 13
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Shadow on March 5th 2014, 9:48 am

Hello

We have a problem with Servimg. Our technicians are working on the problem Wink

It will be solved soon Very Happy

Sorry for the inconvenience.

EDIT: The problem is solved. If you still have problem thanks for informing us.


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15807
Reputation : 1668
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by christien on March 5th 2014, 10:47 am

Sorry but the problem is not solved here
The images of my saved styles does not show up. So I can't change my style whith a saved style

christien
Forumember

Female Posts : 91
Reputation : 2
Language : Dutch-eng.

http://seeyoufriends.forumotion.net/

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Luffy on March 5th 2014, 11:59 am






avatar
Luffy
Manager
Manager

Male Posts : 4671
Reputation : 470
Language : Greek, English
Location : Greece

http://helpgr.forumgreek.com/forum

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Shadow on March 5th 2014, 12:22 pm

I have informed our technicians. Thanks for your feedback Smile


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15807
Reputation : 1668
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by myforum on March 5th 2014, 8:06 pm

Just wanted to say the service appears to be working now..

testing:



I don't want to mark the topic as "solved" in case others still have issues..
So I am leaving this topic continuation in the hands of our great admins Smile

thanks again. Smile
avatar
myforum
Forumember

Posts : 97
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by masesm on March 5th 2014, 8:26 pm

One thing, few photos that I uploaded while the service was down do not seem to be working. I even deleted them and moved them back to the original gallery. Still not working. Otherwise, it is working fine.

EDITED: Everything is working fine now. Cheers and thanks!
avatar
masesm
Forumember

Male Posts : 71
Reputation : 6
Language : English, Java, JavaScript, HTML, CSS.
Location : United States

http://sicktier.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by ddoesmc on March 8th 2014, 3:03 pm

Works fine for meVery Happy
avatar
ddoesmc
Forumember

Male Posts : 283
Reputation : 11
Language : Mainly english
Location : New Jersey

http://www.officialmc.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by MHerushingu on March 14th 2014, 12:17 pm

Eventually, I have noticed that Google Chrome does not seem to support to support servimg-images for some reason. They are still being "broken links" in there while in Firefox they seem to be back in place. What's that suppose to be? =/
avatar
MHerushingu
Forumember

Posts : 49
Reputation : 1
Language : Finnish, English, Russian
Location : Helsinki, Finland

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Shadow on March 14th 2014, 12:20 pm

@MHerushingu wrote:Eventually, I have noticed that Google Chrome does not seem to support to support servimg-images for some reason. They are still being "broken links" in there while in Firefox they seem to be back in place. What's that suppose to be? =/
Hi

We don't notice any problem on Chrome. Currently, no problem has been reported about servimg issue.
If you have a problem with servimg please provide the url of your forum + a screenshot of your problem.
Many thanks


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15807
Reputation : 1668
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Mace on March 23rd 2014, 1:06 pm

Hi, Not sure if this is the correct place to post or not, but appears to be the most closely related to my problem.

Photobucket recently deleted an image i had been using on my forum - ordinarily, this would be fine as i'd simply have used another, however, I don't seem to be able to remove/replace the notification from Photobucket and our forum, consequently, is a bit of a mess. I'm sure it's something very simple I've overlooked but tbs I can't seem to find the solution for removing this image.

Alas, i cannot even provide a screenie atm as my printscreen key seems to have failed too ...aaah the anguish!Confused

Thanks for your patience and, hopefully, assistance.Forum link here

Many thanks,

Mace

Mace
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : English

http://cotsroxx@forumotion.co.uk

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Jophy on March 23rd 2014, 2:59 pm

@Mace wrote:Hi, Not sure if this is the correct place to post or not, but appears to be the most closely related to my problem.

Photobucket recently deleted an image i had been using on my forum - ordinarily, this would be fine as i'd simply have used another, however, I don't seem to be able to remove/replace the notification from Photobucket and our forum, consequently, is a bit of a mess. I'm sure it's something very simple I've overlooked but tbs I can't seem to find the solution for removing this image.

Alas, i cannot even provide a screenie atm as my printscreen key seems to have failed too ...aaah the anguish!Confused

Thanks for your patience and, hopefully, assistance.Forum link here

Many thanks,

Mace
Hello,

I'm not sure but this problem is related to Servimg only which is an image hosting installed into FM system. In this case, your problem is related to photobucket. I can only suggest you to host the images to a new image hosting and re-upload them into your forum.
avatar
Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: [Only topic] Images hosted on servimg do not work

Post by Shadow on March 24th 2014, 11:08 am

Hello

As Jophy said, this problem is not coming from Servimg. If you used an other hosting image, we can do anything... You should contact photobucket directly

Thanks for your understanding

:rose:


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15807
Reputation : 1668
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum