External Links Not Showing In Submitted Post

Go down

In progress External Links Not Showing In Submitted Post

Post by Rouge on March 15th 2014, 8:30 pm

I don't know how to explain this and I couldn't find a post similar; sorry for bothering you guys:

I'm trying to add an external link in a post using [url=address.blah]This is a description[/url]

When I submit the post it shows the entire address just like I typed it out.  However, when I go back to edit the post, it shows up like it's suppose to -- that is ... you can click on the description and it will take  you to the external link.

Is this something I need to fix and if so, how would I go about doing it?

I haven't had any issues with the website for a while and I apologize up front for any troubles.

Thanks!

Also, I just tried to use the link as a Quote but only the first part of the link shows up.
avatar
Rouge
Forumember

Female Posts : 120
Reputation : 9
Language : English
Location : USA-Ohio

Back to top Go down

In progress Re: External Links Not Showing In Submitted Post

Post by SLGray on March 15th 2014, 8:34 pm

Do you mean like this:
Code:
[url=LINK TO PAGE TO LOAD]TEXT OR IMAGE[/url]

Could you post a screenshot of how it looks?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43094
Reputation : 3050
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum