The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum Issue

View previous topic View next topic Go down

Solved Forum Issue

Post by erchima on March 17th 2014, 12:31 pm

my forum


quick reply very small and loss


emoticon loss


Subforum list back to normal


Tool Tips style loss


other ss
15 Tronos


I do not know why this happened, it's been 2 days I did not open the forum, when open forum like this has happened when the only admin can access my forum

Edit:
I see some of these forums may also like.
whether the server is experiencing forumotion down?


Last edited by erchima on March 17th 2014, 3:55 pm; edited 2 times in total

erchima
Forumember

Female Posts : 629
Reputation : 15
Language : INDONESIAN | Lua Script | Visual Basic | and Coding
Location : Under your bed xD

http://erchimacute.forumid.net

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by Pizza Boi on March 17th 2014, 1:12 pm

Hi Very Happy

I experience that whenever my internet is slow, is your internet connection stable? It may be your internet, try going on another person's PC with a different internet connection, that way, you can validate if it is your forum or it's just your internet.

Also, please post your forum link and version Smile .

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by erchima on March 17th 2014, 1:13 pm

my connection internet is stabil, on other forum same it

erchima
Forumember

Female Posts : 629
Reputation : 15
Language : INDONESIAN | Lua Script | Visual Basic | and Coding
Location : Under your bed xD

http://erchimacute.forumid.net

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by Pizza Boi on March 17th 2014, 1:15 pm

Hi Very Happy

Can you please provide your forum URL? I'd like to see if there are errors and all that stuff Smile .

Oh and a test account too, please ^^.

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by erchima on March 17th 2014, 1:15 pm



Last edited by erchima on March 17th 2014, 6:09 pm; edited 3 times in total

erchima
Forumember

Female Posts : 629
Reputation : 15
Language : INDONESIAN | Lua Script | Visual Basic | and Coding
Location : Under your bed xD

http://erchimacute.forumid.net

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by Pizza Boi on March 17th 2014, 1:38 pm

Hi Very Happy

Well, I can see forum maintenance. Derp.

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by Ange Tuteur on March 17th 2014, 1:55 pm

Hello erchima,

Have you added any javascripts recently ? I would recommend disabling your javascript management to see if that is the cause, as some scripts can conflict with the SCEditor.

Administration panel > modules > javascript codes management

For 'Enable Javascript code management' tick 'no' and save.


Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by erchima on March 17th 2014, 3:33 pm

javascript, html, css and add the last one I had I was not at all clear, but no change
edit:
i already disble js management but it doesn't work

erchima
Forumember

Female Posts : 629
Reputation : 15
Language : INDONESIAN | Lua Script | Visual Basic | and Coding
Location : Under your bed xD

http://erchimacute.forumid.net

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by donalanduit on March 17th 2014, 3:53 pm

I also experienced something like this in my forum.
but now it is fixed. admin> general> config> checklist the check to resynchronize and click save forum hopefully you recover from this disease, because on my forum just like I did the last it and fixed

donalanduit
New Member

Posts : 1
Reputation : 2
Language : indonesia

http://forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by erchima on March 17th 2014, 3:54 pm

wow thank you very much
solved

erchima
Forumember

Female Posts : 629
Reputation : 15
Language : INDONESIAN | Lua Script | Visual Basic | and Coding
Location : Under your bed xD

http://erchimacute.forumid.net

Back to top Go down

Solved Re: Forum Issue

Post by SLGray on March 17th 2014, 7:55 pm

Problem solved & topic archived.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36735
Reputation : 2446
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum