Topic posting problem

Go down

Solved Topic posting problem

Post by Avatar Aang on March 21st 2014, 12:10 pm

Hello, When I try to post a new topic in my forum, I can't see text borders and colors.

Here is a view on how it looks like. 

http://prntscr.com/32qoqn

Hope that it can be fixed quickly and thank you in advance for your help. 

Aang.

Avatar Aang
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English/Arabic

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Shadow on March 21st 2014, 12:25 pm

@Avatar Aang wrote:Hello, When I try to post a new topic in my forum, I can't see text borders and colors.

Here is a view on how it looks like. 

http://prntscr.com/32qoqn

Hope that it can be fixed quickly and thank you in advance for your help. 

Aang.
Hello

For all request, you must provide the url of your forum please.

Thanks for your understanding.
avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 15920
Reputation : 1712
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Avatar Aang on March 21st 2014, 12:37 pm

Oh, Sorry, Here is the URL. 

http://o6uem.forumegypt.net/

Thanks for the fast replay.

Avatar Aang
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English/Arabic

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Ikerepc on March 21st 2014, 1:16 pm

Hello.

Can you please tag with arrows or something what is problem because I don't see any problem here...
avatar
Ikerepc
Active Poster

Male Posts : 1150
Reputation : 155
Language : Croatian, HTML, HTML5, CSS, CSS3, jQuery, PHP, SQL, Bascom, Python, C, C++, FBD & LAD for PLC and more... Little English :D
Location : Where web help & support is needed

http://admins.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Avatar Aang on March 21st 2014, 1:28 pm

Sure, I simply can't see the text editor options 

That is how it looks like in my forum 

And this is how it should look like as the forumotion support forum


Avatar Aang
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English/Arabic

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Pizza Boi on March 21st 2014, 2:07 pm

Hi Very Happy

-Knocks on the door- Sorry to barge in, but is your viewtopic_body currently up to date? Are you using a modified template?

Regards,
Pizza Boi
avatar
Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Avatar Aang on March 21st 2014, 2:14 pm

ِAll are default value. 

http://prntscr.com/32rl73

Avatar Aang
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English/Arabic

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Pizza Boi on March 21st 2014, 2:43 pm

Hi Very Happy

Well, guess that can't be helped. Only Buttercup-sama can handle this, lol. I was actually thinking if you were using the old templates etc etc.

Regards,
Pizza Boi
avatar
Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Avatar Aang on March 21st 2014, 2:50 pm

Thank you for your help.

Avatar Aang
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English/Arabic

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by SLGray on March 21st 2014, 10:08 pm

Does this happen to all members or just you? Try using a different browser.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.

avatar
SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 43049
Reputation : 3046
Language : English
Location : United States

https://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Avatar Aang on March 23rd 2014, 4:37 pm

All members, Two other members besides myself reported that problem.

Avatar Aang
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English/Arabic

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Shadow on March 24th 2014, 11:56 am

Hello

I have checked your forum and the problem comes from your javascripts.
If you remove you Javascript it will work properly

Regards
avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 15920
Reputation : 1712
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Avatar Aang on March 25th 2014, 5:09 pm

Problem solved, Thanks Buttercup.

Avatar Aang
New Member

Posts : 15
Reputation : 1
Language : English/Arabic

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Shadow on March 25th 2014, 5:32 pm

Your welcome  :rose:
avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Male Posts : 15920
Reputation : 1712
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Topic posting problem

Post by Base on March 25th 2014, 5:49 pm

Glad your problem is solved; topic marked as solved and archived.
avatar
Base
Forumaster

Male Posts : 10386
Reputation : 1693
Language : English and French
Location : United Kingdom, England

http://forumotionhub.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum