The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

is that problem from browser or the nwetwork or site server

View previous topic View next topic Go down

Solved is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Michael_vx on March 29th 2014, 3:54 am

from time to time and not too much when i try to open my site
the browser take about 30 sec or more just in connecting

number 1 in image is my own site
number 2 in image is the Arabic help forum
and when i open any site else with the same time its load normal
how to know if this my browser problem or nwtwork problem or site problem
and the tips to be a ware of that
thank you all

Michael_vx
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 29
Language : Arabic and some English
Location : Egypt

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by SLGray on March 29th 2014, 5:35 am

Your forum for me loads quick.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36641
Reputation : 2441
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Michael_vx on March 29th 2014, 5:52 am

@SLGray wrote:Your forum for me loads quick.
the problem is not all the time its from time to time
and from about 30 min all sites and forumotions was giveing me this message

just i want to know if this problem from my browser or network or server

Michael_vx
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 29
Language : Arabic and some English
Location : Egypt

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Neptune- on March 29th 2014, 6:01 am

Hello ^^

As far as you receive a "Maintenance" page you can be sure problem is not coming from browser, computer or even connection but from Forumotion itself.

Your screen shows error 500 (last line). It is the same thing for all 5xx errors

Neptune-
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 21
Language : French (10), English (8), CSS (5), HTML (4), Javascript (1)
Location : France

http://www.planet-series.com/

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Michael_vx on March 29th 2014, 6:16 am

@Neptune- wrote:Hello ^^

As far as you receive a "Maintenance" page you can be sure problem is not coming from browser, computer or even connection but from Forumotion itself.

Your screen shows error 500 (last line). It is the same thing for all 5xx errors
thank you for info
still why from time to time its happened last night once and this day once
its when the site take more then 20 sec in just connecting the iste load normal after that and some time its stops in about mid of loading
right now its working i want a tips to understand if i have problems like network or browser that is all right now

Michael_vx
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 29
Language : Arabic and some English
Location : Egypt

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Neptune- on March 29th 2014, 6:32 am

Published 20 minutes ago on french support board

@Gizmo wrote:Hello, hello ... or soon

I just fixed this problem manifested by a slow display all the pages for some forums.

For two days we were looking for an error on the server while it was related to scripts.

I published yet a definitive fix.
Normally we react in much shorter time for such major problems. We are truly sorry for the inconvenience on your forums.

Regards,
Gizmo and Forumotion support team

Source : Here

Hope your problem was related tio that issue.

Neptune-
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 21
Language : French (10), English (8), CSS (5), HTML (4), Javascript (1)
Location : France

http://www.planet-series.com/

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Michael_vx on March 29th 2014, 7:08 am

will i think i will wait then till things are being Fixed i guess
thanks for all info and tips and next time
try not use French it was reall hard
but after all i still have translate.google
so no problem
to stuff team
do what ever you like with this topic

thanks

Michael_vx
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 29
Language : Arabic and some English
Location : Egypt

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Neptune- on March 29th 2014, 7:21 am

Hum ! Can't see any french in my posts.

My first post i wrote "Maintenance" because your screen is like that.
Last post i translated original post and as i did not exactly copy his post i found normal to give link.

Neptune-
Forumember

Male Posts : 187
Reputation : 21
Language : French (10), English (8), CSS (5), HTML (4), Javascript (1)
Location : France

http://www.planet-series.com/

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Michael_vx on March 29th 2014, 7:27 am

@Neptune- wrote:Hum ! Can't see any french in my posts.

My first post i wrote "Maintenance" because your screen is like that.
Last post i translated original post and as i did not exactly copy his post i found normal to give link.
loul
i was talking about the link
any way
thanks for the all info again
and i hope every thing goes well

i think it done for now
fufufu

Michael_vx
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 29
Language : Arabic and some English
Location : Egypt

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Ange Tuteur on March 29th 2014, 2:17 pm

hehe, I got that yesterday while working with somethings. Even today it takes forever to load pages.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Pizza Boi on March 29th 2014, 2:31 pm

@Ange Tuteur wrote:hehe, I got that yesterday while working with somethings. Even today it takes forever to load pages.

Hi Very Happy

I just noticed this topic again, I've got the same problem with Ange. Actually, it loads me to an error page first and then it makes the page at least load 3 seconds longer than necessary (Based from my fast internet).

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Michael_vx on March 29th 2014, 2:48 pm

@Ange Tuteur wrote:hehe, I got that yesterday while working with somethings. Even today it takes forever to load pages.

@Pizza Boi wrote:
@Ange Tuteur wrote:hehe, I got that yesterday while working with somethings. Even today it takes forever to load pages.

Hi Very Happy

I just noticed this topic again, I've got the same problem with Ange. Actually, it loads me to an error page first and then it makes the page at least load 3 seconds longer than necessary (Based from my fast internet).

Regards,
Pizza Boi
i guess that mean i have no Problems with network or Browser am I right ?
thanks i was worry about my network
thanks all
and i hope this problem to be gone as soon as possible Sad

Michael_vx
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 29
Language : Arabic and some English
Location : Egypt

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Ange Tuteur on March 29th 2014, 3:02 pm

At least I am not the only one. I think I'll get off for now because it's just too laggy. It makes testing codes take decades. ...

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by APE on March 30th 2014, 3:20 am

yes i have also had this problem on not only my site but 2 other sites i use and help on




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8610
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Jophy on March 30th 2014, 1:12 pm

Hello,

I'm getting this error as well, I will forward this to our admin just in case. Wink

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Michael_vx on March 30th 2014, 7:06 pm

@Jophy wrote:Hello,

I'm getting this error as well, I will forward this to our admin just in case. Wink
thank you so much for the best service
i hope the good news to be soon
thanks again

Michael_vx
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 29
Language : Arabic and some English
Location : Egypt

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Leviosa on March 31st 2014, 10:32 am

Hello

During the weekend, we had maintenance issues. The problem should be solved right now.

Sorry for the trouble and thanks for your understanding

Regards


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Michael_vx on March 31st 2014, 11:15 am

Buttercup wrote:Hello

During the weekend, we had maintenance issues. The problem should be solved right now.

Sorry for the trouble and thanks for your understanding

Regards
thanks so much for the hard work to give the best service
and i do Understand
thanks again
Buttercup
for the good new
Very Happy

Michael_vx
Forumember

Male Posts : 659
Reputation : 29
Language : Arabic and some English
Location : Egypt

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Ange Tuteur on March 31st 2014, 12:46 pm

So far so good, I've not experienced anymore slowdowns.

Thanks :rose:

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: is that problem from browser or the nwetwork or site server

Post by Jophy on April 2nd 2014, 8:10 am

Since no further reports was posted, this issue is considered solved. Wink

Jophy
ForumGuru

Male Posts : 17924
Reputation : 835
Language : English
Location : Somewhere

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum