The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

LightSpeed Systems problem.

View previous topic View next topic Go down

LightSpeed Systems problem.

Post by Luigi442wii on April 19th 2014, 5:55 pm

Minecrafter4718, one of my school friends, has a board called Minecraft Central, using PunBB format and one of the HitSkin themes.

However, his forum does NOT display well in School. No images appear, the text is difficult to click because the images are overlapping, and stuff like this.

LightSpeed Systems is in place there (his board is a forum-invision link, explaining why it isn't blocked.)

Also, I have errors regarding avatar uploads too. Every board that is Forum-Invision, besides Minecraft Central, seems to mess up every avatar if one is applied by the users outside of school. Why? (In fact, if you have under 3 users this does not happen.)

From Luigi442wii

Luigi442wii
New Member

Male Posts : 14
Reputation : 1
Language : British English
Location : Some forum

http://l4w2-gamers.forum-invision.co.uk/

Back to top Go down

Re: LightSpeed Systems problem.

Post by DangerZone on April 19th 2014, 6:18 pm

Okay so, as in "school" you actually mean "a location that is not covered by my own home network", correct? Can you link the forum that you are speaking of? It would be easier to see, what the problem is. It could be, that your school computer or school network does not allow certain websites - for example if you're using imgur to host pictures (banners, etc.) for your forum, and your school has blocked imgur, then the images will not display.
Do you access the forum via another computer in school? It could be the browser you are using. Update it. (Also update your own browser)

When uploading avatars:
Which error messages do you get? Do you already have an existing avatar when you try to upload a new one?

DangerZone
Forumember

Female Posts : 27
Reputation : 5
Language : .

http://downuptown.danskforum.net/

Back to top Go down

Re: LightSpeed Systems problem.

Post by Luigi442wii on April 19th 2014, 6:25 pm

I now have a problem.
I changed the theme of the site so it is impossible to show now.
Really, this topic is now useless.
Oh, and can I be banned for 'Having an inappropriate board (NitroHack)'?
And also my IP can be banned from ALL Forumotion users as categorised as Spam User, Reregistration User and Difficult (all true)?

Luigi442wii
New Member

Male Posts : 14
Reputation : 1
Language : British English
Location : Some forum

http://l4w2-gamers.forum-invision.co.uk/

Back to top Go down

Re: LightSpeed Systems problem.

Post by SLGray on April 19th 2014, 8:20 pm

Garbaged


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum