The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Post Editor Bug?

View previous topic View next topic Go down

Post Editor Bug?

Post by CrystalSoul on April 21st 2014, 5:36 pm

Hello everyone, so I am having hard time with the post editor for example when I am trying to edit a topic that has a few Color codes or Bold/Italic hashtags, most of the times when clicking the editing button and previewing, some of these codes are simply gone and It's getting really annoying when you are trying to add extra information or editing to the original post.

Regards.

CrystalSoul
Forumember

Male Posts : 149
Reputation : 1
Language : English
Location : Egypt

http://yugiohduelacademy.makeforum.co.uk/forum

Back to top Go down

Re: Post Editor Bug?

Post by Pizza Boi on April 21st 2014, 6:01 pm

Hi Very Happy

Can you screenshot what your Post Editor looks like? You must've clicked the WYSIWYG in the wrong way.

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

Re: Post Editor Bug?

Post by CrystalSoul on April 21st 2014, 6:14 pm

I'll present a detailed example:
Original Post:
http://i.imgur.com/puzY5W7.png

Clicking the edit button here:
http://i.imgur.com/CZVwSy6.png

Color codes completely gone?!
http://prntscr.com/3c3cdl

CrystalSoul
Forumember

Male Posts : 149
Reputation : 1
Language : English
Location : Egypt

http://yugiohduelacademy.makeforum.co.uk/forum

Back to top Go down

Re: Post Editor Bug?

Post by Pizza Boi on April 21st 2014, 6:25 pm

Hi Very Happy

I technically meant if you clicked on the WYSIWYG button here in this screenshot:



Don't mind the fact the other options disappeared for me, I'm used to it. Although, you can also check if there are scripts causing this and another way is for you to link us there and provide me a test account via PM.

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

Re: Post Editor Bug?

Post by CrystalSoul on April 21st 2014, 6:40 pm

Oh yeah, It was enabled as I can see the codes I am inserting but anyway I've pm'ed you

CrystalSoul
Forumember

Male Posts : 149
Reputation : 1
Language : English
Location : Egypt

http://yugiohduelacademy.makeforum.co.uk/forum

Back to top Go down

Re: Post Editor Bug?

Post by Pizza Boi on April 21st 2014, 7:07 pm

Hi Very Happy

I wasn't able to solve this. I get a loading link error when checked in console.

Regards,
Pizza Boi

Pizza Boi
Hyperactive

Male Posts : 2016
Reputation : 160
Language : French
Location : Pizza Hut!

http://redlustempire.forumtl.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum