The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Photo posting problem.

View previous topic View next topic Go down

Solved Photo posting problem.

Post by skidsolo on April 29th 2014, 6:04 pm

One of my members is having problems posting more than one photo in a thread.

When he posts the second photo all he gets is text. However, clicking on this (non highlighted) text, takes you to the photo.

See here: http://skidsplace.forumotion.co/t1674-photo-test

Can anyone help please?

Thanks,

Al.

skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by SLGray on April 29th 2014, 9:25 pm

Please post what it looks like in the editor before you send the message.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35646
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by skidsolo on April 29th 2014, 11:12 pm

Here ya go.

Al: Let's see what we shall see.





This has pretty much been the problem for the last few weeks.

I'll send another in a couple of minutes.

skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by SLGray on April 30th 2014, 2:19 am

I mean what you enter the text editor before you post it?

Second Reminder:

Please don't use bold or color and keep to the default text. This is reserved for the staff for moderation.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35646
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by skidsolo on April 30th 2014, 2:33 pm

Hmmm.... that is what I copied and pasted. The text before posting.

Here it is again:

Al: Let's see what we shall see.





This has pretty much been the problem for the last few weeks.

I'll send another in a couple of minutes.

skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by skidsolo on April 30th 2014, 3:14 pm

Keeps posting the photo.

I split the phot code in two. Same result.

Splitting it into three or even four only results in a blank post.

Here is a screen capture:


skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by SLGray on April 30th 2014, 5:55 pm

I am not seeing any issue when you posted the two pictures in this topic.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35646
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by skidsolo on May 1st 2014, 12:20 am

Click on the link in the first post. You will see just one photo. Underneath that there is a line of 'code' that starts with Thumbs Down...............

That is where the second photo should appear.

skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by Leviosa on May 2nd 2014, 11:53 am

Hello

I will check your forum. I will tell you as soon as possible Smile

Thanks

EDIT: the problem is coming from the name of your smilies.

See the url i58.servimg.com/u/f58/18/14/45/27/002_co16.jpg

See your smiley:


You should know name your smilies with numbers, otherwise the editor will interpret numbers as smilies even when you post a picture Wink


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15376
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by skidsolo on May 4th 2014, 11:51 am

Thanks very much for your help Buttercup.

As the smilies already have numbers I have simply removed all the smiley names.

I will ask my member to try posting the same photos again and report back here when he has done so.

In the mean time could you please keep this open until the solution has been confirmed please?

Cheers,

Alan.

skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by skidsolo on May 4th 2014, 11:10 pm

That seems to have solved the problem. Thanks very much for your hwlp Buttercup. :wouhou:

skidsolo
Forumember

Posts : 189
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: Photo posting problem.

Post by SLGray on May 4th 2014, 11:14 pm

Topic Solved & Archived


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35646
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum