The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

My Forum is Taking Mins. to Load!

View previous topic View next topic Go down

My Forum is Taking Mins. to Load!

Post by marvin89 on June 28th 2014, 3:18 pm

This ongoing 'problem solved' is NOT solved for quite a few users. My forum is http://notsomsn4.forumotion.com/

Is the Forumotion staff working on this issue?

marvin89
Forumember

Posts : 104
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Re: My Forum is Taking Mins. to Load!

Post by marvin89 on June 28th 2014, 3:34 pm


marvin89
Forumember

Posts : 104
Reputation : 1
Language : english

Back to top Go down

Re: My Forum is Taking Mins. to Load!

Post by Derri on June 28th 2014, 4:01 pm

We have had maintenance running yesterday and we also had a new system launch which might be having an affect overall. It could just those individuals internet speeds as your forum loads fine for me.

Furthermore your second post, that's because you're linking directly to a category on your forum. You have a forum named: Home to the MSN Refugees: The Decoy 409 POST


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Re: My Forum is Taking Mins. to Load!

Post by sweetword on June 28th 2014, 4:03 pm


sweetword
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Re: My Forum is Taking Mins. to Load!

Post by APE on June 28th 2014, 5:40 pm

Both sites are running really fast to me 
@sweetword your site loads in 0.7 seconds





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8309
Reputation : 716
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Re: My Forum is Taking Mins. to Load!

Post by sweetword on June 28th 2014, 6:00 pm

that is wonderful...@ 2mbps speed i am struck for minutes waiting for illiweb to load...and so is some of my members

sweetword
New Member

Posts : 13
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Re: My Forum is Taking Mins. to Load!

Post by perfectSTORM! on June 28th 2014, 6:37 pm

This is happening for me too,

http://www.ragandbone.forumotion.com

Edit:

So I've noticed that Google Chrome is slow, and Firefox currently is not. Maybe that might be the problem, not sure.

perfectSTORM!
Forumember

Male Posts : 328
Reputation : 8
Language : English | Spanish [1] | HTML

http://themagicgames.forumotion.com/

Back to top Go down

Re: My Forum is Taking Mins. to Load!

Post by SLGray on June 28th 2014, 7:46 pm

Since the OP posted in the correct topic - http://help.forumotion.com/t133926-forumotion-going-extremly-slow-for-anyone-else - about the issue, this topic will be locked.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35613
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum