The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Password when posting images

View previous topic View next topic Go down

In progress Password when posting images

Post by DaveG on July 15th 2014, 6:22 am

Hi All
I seem to be going around in circles when trying to post an image.

I open the Host an image box, Select Browse, Find the image on my computer, Open the image and press the Host It button after a few seconds a new box opens asking for my Username & Password...... enter these Browse for an image again, press Host It same thing again. I am logged in as Admin, I even just tried to post an image to this Post and it did the same thing.

My Forum has been going for 2 years never had this issue before

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by SLGray on July 15th 2014, 6:28 am

What exactly happens after you press the open button in the pop up box when you locate the image on your computer?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35628
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by DaveG on July 15th 2014, 6:32 am

It puts the file path into the File box I then press the Host It button

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by SLGray on July 15th 2014, 6:38 am

So after you press the host it button, a page does not appear that has links?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35628
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by DaveG on July 15th 2014, 7:02 am

Yes After I press host it, Instead of the 3 link options coming up I just get a serverimage login box asking for U/N & P/W when I enter U/N and P/W I got back to the Browse for an image box and the whole process repeats again. It's like Servimage is not working for me.

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by DaveG on July 16th 2014, 6:41 am

So nobody can help me with this....What do I do change Forum providers.

None of my forum members can load pics all having same problem as me.

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by Derri on July 16th 2014, 8:59 am

Hi,

I'll mention this to our Pro Admin, there could be a bug.

Just to clarify.

When on your computer, you log into servming and then go to upload your pic and then you're redirected to the log in page again?


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by DaveG on July 16th 2014, 11:57 pm

Yep, I have 3 Forum motion Forums I have the problem on everyone of them, When I press Host It a box pops up asking me to login to Servimage, so I log in and back to posting the image, press Host It and again the box pops up. 

I even tried to upload an Image / screenshot onto this Forum and got the same result, I think it's a Servimage problem not an issue with the Forum

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by Derri on July 17th 2014, 7:32 am

So this is when you're using the servming host it option on the editor? Not the actual site?


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by DaveG on July 17th 2014, 7:58 am

Thanks for your help. I've given up,
 I'll just have to  find another way to fix the problem

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by Derri on July 17th 2014, 8:00 am

@DaveG wrote:Thanks for your help. I've given up,
 I'll just have to  find another way to fix the problem

Hi,

It sounds like a bug so that's why I'm try to confirm all the details. I submitted a bug report yesterday but I'm just wanting to make sure we have all the details possible as it speeds up the process of determining if its a bug or not and then possible fixes.

I've got all the details now. In the mean time I'd try using the servming website instead of the 'Host it' button on the editor


Forum Rules : : Forumotion Staff : : Appeal A Warning : : FAQ : : Tips & Tricks : : Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8355
Reputation : 571
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by DaveG on July 17th 2014, 8:20 am

OK thanks again for your help. I'm just getting frustrated with it.

DaveG
Forumember

Posts : 78
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Password when posting images

Post by The Godfather on July 17th 2014, 12:28 pm

Hello,

@DaveG wrote:Yes After I press host it, Instead of the 3 link options coming up I just get a serverimage login box asking for U/N & P/W when I enter U/N and P/W I got back to the Browse for an image box and the whole process repeats again. It's like Servimage is not working for me.

It sounds more like a conflict between your browser cookies!  blackeye 

@DaveG wrote:Yep, I have 3 Forum motion Forums I have the problem on everyone of them, When I press Host It a box pops up asking me to login to Servimage, so I log in and back to posting the image, press Host It and again the box pops up. 

I even tried to upload an Image / screenshot onto this Forum and got the same result, I think it's a Servimage problem not an issue with the Forum
Can you give me a test please: Empty all your browser cookies and cache. Then, go directly to the servimg.com site and login with your login + password. Then try to upload an image. Do you have the same problem?

Now back to your forum and try to upload an image. Do you still have the problem?

The Godfather
Administrator
Administrator

Posts : 2386
Reputation : 253

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum