The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

View previous topic View next topic Go down

Solved [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by Guest on July 27th 2014, 10:19 pm

When I send an email from the control panel with my admin account to a user named azguy, it does this 

My example message~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~azguy, this e-mail was sent to you by Admin from "Turbo Sonata Forums" -
I've checked my signatures and none of them have all of those special characters.  Please fix.

Forum address Www.turbosonata.com


Edit:  I did not color my text. The forum does it automatically because it is a link to my website so that I can get help.


EDIT By Ape :Made as only Topic


Last edited by APE on July 28th 2014, 12:12 am; edited 4 times in total (Reason for editing : removed the color code's "Black")

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by APE on July 27th 2014, 10:31 pm

Warning
Hi please Do not use colour text on your posts as this is reserved for Moderation only
Please also Change your title to some thing more to your problem.

EDIT : your text had the code for place in the text

Code:
[color=#000000][font=sans-serif][size=24]Www.turbosonata.com[/size][/font][/color]

I have removed it for you now please change your title to something more to your problem as our forum  search system can  find it  better for other users
,

ok can you tell me where this message is getting posted ?
maybe a link to the problem aswell and screen shot as this sounds like you have a code some place on your forum that is sending this to you.



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 10826
Reputation : 1008
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by Guest on July 27th 2014, 10:55 pm

It shows up in the users private email box.   At the end of the email it shows tilde ~~~~~ characters.  I can't do a screenshot because I'm doing this from my phone.  Feel free to create a test account.  This happens when I email a user from the control panel on my site.  There isn't a break between the body of the message and a string of ~~~ characters

Edit2:  I sent you a test email directly from the site.

You are now an administrator.
Edit3:  I deleted the test account.


Last edited by adukes_007 on July 27th 2014, 11:41 pm; edited 3 times in total

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by APE on July 27th 2014, 11:03 pm

adukes_007 wrote:It shows up in the users private email box.   At the end of the email it shows tilde ~~~~~ characters.  I can't do a screenshot because I'm doing this from my phone.  Feel free to create a test account.  This happens when I email a user from the control panel on my site.  There isn't a break between the body of the message and a string of ~~~ characters
ok i get you now i will be happy to have a look in to this for you.

Is it a Email or news letter or a PM ? Yes I will make an account and can you send me the same thing as you sent your member when done so I can see

Thank's

my name on your forum will Be Support staff
EDIT 1
Account made I may need admin account at some point.

EDIT 2:

OK I got your Email and I see the problem Wink
maybe we can fix this with a little test
can I please have ACP rights so I can see if I can find the problem for you.


Last edited by APE on July 28th 2014, 12:15 am; edited 1 time in total



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 10826
Reputation : 1008
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by APE on July 27th 2014, 11:27 pm

ok i have run some test's and found this to be a forum Bug on our side so i will now be happy to send this on to our tech team and Pro admin for then to fix
we hope to get some one to look at this on Tuesday as our pro admin is off until then


Last edited by APE on July 28th 2014, 4:03 pm; edited 1 time in total



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 10826
Reputation : 1008
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by Guest on July 27th 2014, 11:29 pm

Thanks so much!

Guest
Guest


Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by APE on July 27th 2014, 11:30 pm

Your welcome please can you delete the test account i made and i will get the staff to get back to you as soon as i can

Thank you for your report

Ape



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 10826
Reputation : 1008
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by Shadow on July 29th 2014, 3:21 pm

Hellp @APE

Could you please sum up the problem for me and provide a screenshot. Like that I'll be able to report the problem to our technicians Wink

Thanks  :rose:  :rose:  :rose:


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15863
Reputation : 1685
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by APE on July 29th 2014, 3:25 pm

Buttercup wrote:Hellp @APE

Could you please sum up the problem for me and provide a screenshot. Like that I'll be able to report the problem to our technicians Wink
 
Thanks  :rose:  :rose:  :rose:
Hi Buttercup First of all welcome back :rose:
I have made a report in the Staff room and on the staff Forum i will send you a link to my report in a pm Wink



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 10826
Reputation : 1008
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by Shadow on July 29th 2014, 3:29 pm

APE wrote:
Buttercup wrote:Hellp @APE

Could you please sum up the problem for me and provide a screenshot. Like that I'll be able to report the problem to our technicians Wink
 
Thanks  :rose:  :rose:  :rose:
Hi Buttercup First of all welcome back :rose:
I have made a report in the Staff room and on the staff Forum i will send you a link to my report in a pm Wink
Perfect APE Smile


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15863
Reputation : 1685
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by APE on July 29th 2014, 3:33 pm

LOL well i had to run some tests my side to make sure it was a problem for not just the member that reported it and i even looked in there ACP for them to make sure all was as it was ment to be before a report was made and it was all as it should be then i sent a Email from my own 2 sites and the same problem showed its ugly face lol.

Thats how i could see it was a bug and not just a problem with the member them self Wink

Hope that is all you need

Ape  :rose:



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 10826
Reputation : 1008
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by Shadow on July 29th 2014, 4:41 pm

Hello

The bug has been reported to our technicians. I'll inform you as soon I get their answer Smile

Thanks  thumright


No help without your forum url
No support via private message


avatar
Shadow
Administrator
Administrator

Female Posts : 15863
Reputation : 1685
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by APE on July 29th 2014, 4:59 pm

Thank  you Buttercup  rock  :rose:



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 10826
Reputation : 1008
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [Only Topic] Special characters wrongly added to email sent from ACP

Post by APE on September 7th 2014, 3:56 pm

@ adukes_007 This problem is now solved
I would like to thank you for your Report to us on this problem.

APE Neutral  
Topic solved and archived



avatar
APE
Manager
Manager

Male Posts : 10826
Reputation : 1008
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum