The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Need help with Photobucket problem.

View previous topic View next topic Go down

Solved Need help with Photobucket problem.

Post by Castellana on September 2nd 2014, 4:09 pm

Hello! Hello

Many of the images I use on my forum are linked to my Photobucket account. The other day, Photobucket suddenly stopped displaying my images. They display fine in the album (small view) but display as large gray squares in the larger viewing pane. I have a "ticket" in to them, and they say they will contact me to help.

In the meantime, I followed their FAQ troubleshooting tips: cleared my cache, made sure I had the latest version of Firefox, made sure Javascript was enabled.

I know you are not a Photobucket support center, but you may still be able to answer my questions.
Do you know what's wrong?
Do you know of anything else I can do?

What should I do now?
Should I move all of my images to imgserv?
Is imgserv more reliable than Photobucket?

I've attached two screenshots to show the problem. Both shots show the way the Photobucket Library looks now.


This shows a normal display from an open album in my Library. All images display correctly in small view.


This shows what happens when I click on any image. Instead of a larger view (normal), this large gray square (no image) displays. On my forum this means that no images, icons, photos, or whatever from Photobucket are showing up. It's all blanks.

Any help or tips would be appreciated.
Thanks!

Castellana
Forumember

Female Posts : 282
Reputation : 5
Language : english

http://cvas.forumotion.com/portal

Back to top Go down

Solved Re: Need help with Photobucket problem.

Post by APE on September 2nd 2014, 8:11 pm

Hello there yes you are right we have been getting lots of members that have been saying that there items are not showing from photobucke and yes you are right we can not do anything about this problem as this is nothing to do with our service.

But there is something you can do and that is to re-ad the items to our host service servimg where if anything is to go wrong we can then do something about it.

Hope this was a little help to you.

APE





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: Need help with Photobucket problem.

Post by Castellana on September 2nd 2014, 9:31 pm

Thanks.

Before I read your reply I tried an experiment.

My browser is Firefox and the latest version is installed.

I switched to google Chrome and, lo! and behold, suddenly my icons are showing. I checked around the site and saw that photos which were missing before are back.

So the problem must be between Firefox and Photobucket. I hope they fix it!

Thanks, I will do what you suggest and add my main icons to servimg. Very Happy

Castellana
Forumember

Female Posts : 282
Reputation : 5
Language : english

http://cvas.forumotion.com/portal

Back to top Go down

Solved Re: Need help with Photobucket problem.

Post by APE on September 2nd 2014, 10:10 pm

Topic solved and archived

your welcome Wink have a nice day / afternoon / Night





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8631
Reputation : 756
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum