The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

[ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

View previous topic View next topic Go down

Solved [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Shivers58 on September 8th 2014, 11:24 pm

MADE ONLY TOPIC BY APE

The problem is happening again. Slow loading images etc. What seems to be the issue.
You guys never had many problems like this before. Thank you.
Tracy

Problem with your server.

Shivers58

Shivers58
Forumember

Female Posts : 29
Reputation : 1
Language : English
Location : Ohio

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Ange Tuteur on September 8th 2014, 11:34 pm

Hello Shivers58,

Please provide the following information :

  • The URL of your forum
  • If possible the URL which the webpage hangs on while loading. ( e.g. waiting for illiweb.com... )

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Same loading problem as before

Post by NancyB on September 9th 2014, 10:54 am

The last time I posted in the help forum was about this same problem.
My site is allaboutbigbrother.net. Additionally this site, the support site is also doing the same thing.
Very slow loading. If you select the "stop loading this page x" then the page can be seen.


NancyB
Forumember

Posts : 64
Reputation : 0
Language : English

http://allaboutbigbrother.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by FIB on September 9th 2014, 11:20 am

This forum is loading very slowly but mine is fine

FIB
Forumember

Male Posts : 490
Reputation : 2
Language : English
Location : UK

http://ourbulgariaforum.freeforums.eu/

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by NancyB on September 9th 2014, 11:51 am

Archived thread when it happened before:http://help.forumotion.com/t134390-forumotion-pages-slow-connection


Perhaps this will provide a clue.
In the Post reply box, no icons appear. On my site, the box itself is only two lines long.

I did a screen capture. On this site I can only do this using the quick reply box.




As you can see, nothing but a small box appears.

NancyB
Forumember

Posts : 64
Reputation : 0
Language : English

http://allaboutbigbrother.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Ange Tuteur on September 9th 2014, 2:05 pm

For me the webpage is constantly waiting on illiweb.com today, kind of a hassle, but I'll pull through for the moment.

Ange Tuteur
Forumaster

Male Posts : 13028
Reputation : 2704
Language : EN10, FR5
Location : Pennsylvania

http://fmdesign.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by APE on September 9th 2014, 7:29 pm

i am also having the same problem on the server illiweb.com a report will be sent. please note this problem may take some time to fix thou sorry for any problems this may give you all.

APE

EDIT:
The report has been sent will make this as only topic




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8608
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Derri on September 9th 2014, 9:09 pm

I'm having the same problem on the support forum,


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by bertv on September 10th 2014, 12:02 am

Same problem on k100-forum.com as well as this support forum.
30 seconds minimum to load.

bertv
New Member

Posts : 8
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by APE on September 10th 2014, 2:09 am

Thank you for your reports we have reported this problem.

we hope to have this fixed soon.

APE




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8608
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Leviosa on September 10th 2014, 9:16 am

@bertv wrote:Same problem on k100-forum.com as well as this support forum.
30 seconds minimum to load.
Hello

I checked your forum and the problem is not coming from our service but from a picture you add on the home page:


You can check your forum performance through this website:
http://gtmetrix.com/reports/www.k100-forum.com/HwQJsMKj

And see the result:


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Lorraine on September 10th 2014, 12:57 pm

Hi there. My forumHEREis also having this problem. It's been a couple of days now. It's incredibly slow to load, if at all and I also have no icons or anything in the text/reply boxes. Some of my members can't get on at all.

I have also found the same problem getting on here. Very, very slow to load but the text box icons are showing ok.

Lorraine
Forumember

Female Posts : 74
Reputation : 0
Language : English

http://lousloonies.forumandco.com/index.htm

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by APE on September 10th 2014, 1:55 pm

@Lorraine wrote:Hi there. My forumHEREis also having this problem. It's been a couple of days now. It's incredibly slow to load, if at all and I also have no icons or anything in the text/reply boxes. Some of my members can't get on at all.

I have also found the same problem getting on here. Very, very slow to load but the text box icons are showing ok.
I have tested your site and have seen no Slowdowns it is running fast and smooth.
Please clear your browser data and try again. also can you please tell us what browsers you use ?
if you are using Firefox look at the bottom of your page you will see a bar telling you what is loading in your forum if it is taking a long time it will say something like "waiting for FM.com" please tell us what it is saying when it takes a long time.




APE
Manager
Manager

Male Posts : 8608
Reputation : 748
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Lorraine on September 10th 2014, 11:47 pm

Hi Ape, thanks for reply.

My members are using Explorer and Chrome. I myself, use Chrome. I have cleared my browsing data but the problem still exists. Very slow loading and no icons or anything in my text boxes. I also have the problem getting on here still too.

Strangely enough, as mentioned by somebody above, when the browser is changing pages, it just goes to a white page and sticks there, but if I click on the cross to stop loading the page, it then appears.

Lorraine
Forumember

Female Posts : 74
Reputation : 0
Language : English

http://lousloonies.forumandco.com/index.htm

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Richardr on September 11th 2014, 9:58 am

We too have been afflicted with slow loading over the last couple of days. It's intermittent, sometimes half an hour or more, and sometimes just 10 minutes or less.

Richardr
Forumember

Posts : 354
Reputation : 0
Language : english

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Lorraine on September 11th 2014, 12:22 pm

Seems fine today. All icons back and loading OK. Laughing

Lorraine
Forumember

Female Posts : 74
Reputation : 0
Language : English

http://lousloonies.forumandco.com/index.htm

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by SophieDophs on September 11th 2014, 4:47 pm

My members are complaining my forum is slow to load - both Wednesday and Thursday morning, although they say it's better this afternoon (Thursday).

SophieDophs
Forumember

Female Posts : 360
Reputation : 2
Language : English

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Leviosa on September 12th 2014, 9:23 am

Hello

The problem of slowdowns should be solved now Smile

Thanks for your patience :rose:


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Solved Re: [ONLY TOPIC] Slow forums (The problem is happening again)

Post by Derri on September 13th 2014, 3:58 pm

Since over 24 hours has passed since Buttercup reported that the issues should now be solved I'll lock and archive this thread. If anyone has experienced any more issues then please open a new topic in Connection Problems

Thanks Very Happy


Forum Rules: :Forumotion Staff: :Appeal A Warning: :FAQ: :Tips & Tricks: :Forgotten Password/Login Issues
You need one post to send a PM
When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved
Never post your email in public


Derri
Administrator
Administrator

Male Posts : 8385
Reputation : 576
Language : English & Basic French
Location : Scotland, United Kingdom

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum