The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum not keeping user settings.

View previous topic View next topic Go down

Pro Admin Forum not keeping user settings.

Post by adukes_007 on September 23rd 2014, 3:28 am

When updating profiles some users are not able to save settings. My ado keeps going back to the welcome page about 3/4 of the time. Reset the forum and checked the profile fields to make sure the can make Changes. Please check my forum

Edit: This seems to only happen with Chrome. I have not had issues with other sites and my browser hasn't been changed. Have you guys made recent server side updates?

adukes_007
Forumember

Male Posts : 229
Reputation : 1
Language : English
Location : Alabama- Forrest Gump Land

http://www.turbohkforums.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum not keeping user settings.

Post by SLGray on September 23rd 2014, 7:46 am

Moved to the correct section.

Is there any kind of error message?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36657
Reputation : 2443
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum not keeping user settings.

Post by adukes_007 on September 24th 2014, 4:58 am

No error messages.

adukes_007
Forumember

Male Posts : 229
Reputation : 1
Language : English
Location : Alabama- Forrest Gump Land

http://www.turbohkforums.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum not keeping user settings.

Post by SLGray on September 24th 2014, 8:00 pm

Is your browser up to date? There are known issues with Chrome which we can not fix, because it has to be fixed by Chrome.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36657
Reputation : 2443
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum not keeping user settings.

Post by adukes_007 on September 25th 2014, 5:12 am

Running latest browser. One of my mods made a moderation action and the action was reversed without warning. (A locked topic came unlocked). And a post he made didn't save. When working in the Admin control panel, hitting save often sends me back to the first tab without saving.

adukes_007
Forumember

Male Posts : 229
Reputation : 1
Language : English
Location : Alabama- Forrest Gump Land

http://www.turbohkforums.com

Back to top Go down

Pro Admin Re: Forum not keeping user settings.

Post by Leviosa on September 25th 2014, 9:43 am

Reported to our technicians Smile


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15587
Reputation : 1589
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum