The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Go down

Important CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Leviosa on October 1st 2014, 9:38 am

First topic message reminder :


CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Dear Forumotion members

The migration is over thumright Everything has been managed correctly.

Our technicians are finalizing the details.

If you have some troubles on your forum, please report your problems by provind the following information:
- Url of your forum
- Browser
- Forum version
- Description of your problem
- Screenshot


Delete If you don't provide those information we won't take into account your problem. Thanks for your understanding!

Add Bugs already reported:

- Captcha while registering doesn't appear = solved
- Chatbox message error = solved
- Widgets missing on the portal = solved
- Portal desactived = solved
- New widgets added no saved on the Administrative Panel= solved
- Javascripts, CSS and templates missing = solved
- Permission group problem = solved
- Message with 1970 dates = solved (edite your message and the right date should come back)
- Hipay is missing = solved
- Edition of a message is no taken into account = solved
- Impossible to upload a new avatar via the profile and the AP "The image is too large or corrupted" = solved
- The Accordion index menu is disappeared = solved
- Resize of avatar doesn't work = solved
- The following links don't work: yourforum.com/feed, /rss, /sitemap.mx link not showing XML code = solved
- Email doesn't appear on the user profile (via the administrative panel) =solved
- Gallery, smiley, avatar missing = solved
- Cannot use Servimh via Editor = solved
- Maintenance page = solved
- Forum backup impossible = solved
- Critical Error= solved
- Empty messages = solved
- Emails notification missing or in spam box = solved
- Problem to access domain name without www. => solved
- Hitskin access = solved
- Newsletter no available => = solved
- Posts missing = solved
- Founder's tool white page when I make a backup = solved
- Posts missing or empty = solved
sunny Please note:

1- Our technicians are working on bugs. So, slowdowns are possible.

2- About topics, messages and categories missing, our technicians are working on a solution to get back those data. However, it is possible deleted messages, topics, categories and users come back too! I will inform you ASAP


Thanks for your help :rose: :rose: :rose:

ForuMotion Team
A
ForuMotion
Important Announcement



Last edited by Buttercup on October 21st 2014, 12:12 pm; edited 31 times in total


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15373
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down


Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by SLGray on October 2nd 2014, 6:57 pm

To everyone who are reporting missing and/or broken images, we need for you to post the images' URL's/links.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by TonnyKamper on October 2nd 2014, 7:31 pm

@SLGray wrote:To everyone who are reporting missing and/or broken images, we need for you to post the images' URL's/links.
I had the same problem with missing images, but after diving into Display/Pictures and Colors/Pics management I found out that the URL's of the related Hitskin pictures were messed up.. it showed url's like this: (I've blanket out the end part)
http://hitsk.in/t/15/22/30/......... while the correct url should be: http://hitskin/themes/15/22/30/..........

So images not showing up were displayed by replacing the wrong part of the url with the part I've made bold !!
I hope this will help many people who are having this problem.

(Administration, I'm sorry for displaying these partially links but I didn't know no other way to show what's going on, delete it if I overstepped the rules with this please, I only want to help out Embarassed )

TonnyKamper
New Member

Female Posts : 5
Reputation : 1
Language : Dutch/English
Location : The Netherlands

http://test-tube.actieforum.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by SLGray on October 2nd 2014, 7:39 pm

Thanks, TonnyKamper, but we need to fix the issue that is why we ask for the links.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Ben_is_easily_amused on October 2nd 2014, 8:10 pm

I've found we can upload smilies and avatars now ... so I'm just asking people to re-upload their avatars and I'm uploading all the smilies again.

Ben_is_easily_amused
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English

http://newsfix.niceboard.com

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by NWOTN Ui on October 3rd 2014, 2:00 am

- Url of your forum: http://nwotn3.motion-forum.net/
- Browser: Firefox
- Forum version: Using phpBB2 (I liked the look of the theme in the library better)
- Description of your problem: Over the last few days the site has seemed a bit... unstable. At first, the site just slipped into some maintenance mode, which has done before with other forumotion sites I belong to, but now it does it alone. Now, the site, on firefox, won't even load. The name comes into the browser bar btu the screen stays completely white. I just tried using Internet Explorer and the site works. while this is a good sign, I am fairly certain no one uses it for normal use.
- Screenshot: http://i39.servimg.com/u/f39/11/90/77/49/screen10.png

NWOTN Ui
New Member

Posts : 1
Reputation : 1
Language : English

http://nwotn3.motion-forum.net/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Ben_is_easily_amused on October 3rd 2014, 3:21 am

It looks like the NewsFix avatars are back.

Ben_is_easily_amused
New Member

Posts : 19
Reputation : 1
Language : English

http://newsfix.niceboard.com

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Leviosa on October 3rd 2014, 9:40 am

Dear members,


Here some explanations from our technicians:

1- Messages missing: they need to get data from our previous datacenter, then synchronize all data to the new one.
2- Avatar, smiley, gallery images: They should come back today
3- Skin (Hitskin): within 24h
4- Widgets: they are still working on the problem
5- Emails notifications: they are still working on the problem
6- Maintenance page: should be solved


Thanks for your patience :rose: :rose:


No help without your forum url
No support via private message



Leviosa
Administrator
Administrator

Female Posts : 15373
Reputation : 1563
Language : French, English

http://help.forumotion.com

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by smurfavr on October 3rd 2014, 12:31 pm

Some users do not show avatars.
Url of your forum - http://smurfa.bulgarianforum.net
Browser - Chrome 37.0
Forum version - phpBB2
Here is a link to the avatar.
http://r24.imgfast.net/users/2415/14/04/80/avatars/1-65.jpg



psp
Disappeared, and what was done in this topic.
http://help.forumotion.com/t133878-how-may-place-showing-avatars-for-users-to-topics

smurfavr
Active Poster

Male Posts : 1384
Reputation : 9
Language : Bulgarian

http://smurfa.bulgarianforum.net/

Back to top Go down

Important Google services are shielded by chinese goverment,which make us can't visit google services. Unfortunately,when we visit the sit

Post by MRLIUWENBO on October 4th 2014, 2:22 am

URL:http://201307.longluntan.com
Browser: google chrome,IE,or phone
Forum version: phpBB3
Description problem:
I haven't been able to reach my forum normally.
It always shows that:
AND TEXT THE URL WITH CHINESE servicer SHOWS:
I have showed it to you~~~http://help.forumotion.com/t135874-a-problem-of-china-s-forumotion
Google services are shielded by chinese goverment,which make us can't visit google services.
Unfortunately,when we visit the site of 201307.longluntan.com,we had to waiting for
ajax.googleapis.com for a long time

MRLIUWENBO
New Member

Posts : 3
Reputation : 1
Language : Chinese

http://201307.longluntan.com

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by brale1 on October 4th 2014, 1:10 pm

problem solved....I just clicked on the link of forum :refresh and now forum is working
Thank you


Last edited by brale1 on October 4th 2014, 2:55 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : problem solved)

brale1
Forumember

Male Posts : 100
Reputation : 0
Language : bosnian
Location : Atlanta - USA

http://brka56.forumotion.com/index.htm

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by SLGray on October 4th 2014, 6:09 pm

@MRLIUWENBO wrote:URL:http://201307.longluntan.com
Browser: google chrome,IE,or phone
Forum version: phpBB3
Description problem:
I haven't been able to reach my forum normally.
It always shows that:
AND TEXT THE URL WITH CHINESE servicer SHOWS:
I have showed it to you~~~http://help.forumotion.com/t135874-a-problem-of-china-s-forumotion
Google services are shielded by chinese goverment,which make us can't visit google services.
Unfortunately,when we visit the site of 201307.longluntan.com,we had to waiting for
ajax.googleapis.com for a long time
If the Chinese government is blocking Google products then there is nothing we can do to help. You can try to remove anything on your forum related to Google products.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Metalgod542 on October 5th 2014, 12:03 am

I am aware there are quite a bit of bugs but i am unable to load my forum at all. It says unavailable. Upon checking its status on http://www.downforeveryoneorjustme.com/ it says it is down for everybody not just me.

Here is my forum http://eherouniverisity.com/

Metalgod542
Forumember

Male Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by SLGray on October 5th 2014, 1:30 am

@Metalgod542 wrote:I am aware there are quite a bit of bugs but i am unable to load my forum at all. It says unavailable. Upon checking its status on http://www.downforeveryoneorjustme.com/ it says it is down for everybody not just me.

Here is my forum http://eherouniverisity.com/
What is the original forum address before you got the domain name?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Van-Helsing on October 5th 2014, 1:57 am

Hello all,
The newsletter system is not sending the newsletter.

Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2198
Reputation : 82
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Metalgod542 on October 5th 2014, 4:03 am

SLGrey. I believe it was elementalheroacademy.forumotions.in

Metalgod542
Forumember

Male Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by DigiScrapCafe on October 5th 2014, 5:06 am

- Browser: Chrome
- Forum version: BB2
- Description of your problem:


Part of my domain url is nor directing, it goes to a page saying

This webpage is not available

at this address....http://digiscrapcafe.net

This address works fine ....http://www.digiscrapcafe.net

but unfortunately many of my links are connected to the url without the www.

original url
http://digiscrapcafe.forumotion.com


Last edited by DigiScrapCafe on October 5th 2014, 5:17 am; edited 2 times in total

DigiScrapCafe
Forumember

Posts : 39
Reputation : 1
Language : English

http://digiscrapcafe.net

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by SLGray on October 5th 2014, 5:08 am

@Metalgod542 wrote:SLGrey. I believe it was elementalheroacademy.forumotions.in
Is this it - http://elementalheroacademy.forumotion.com/ ?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Ghost Pirate on October 5th 2014, 5:23 am

URL: http://fishcrazyaquatics.4umotion.com/

Browser: IE
Forum version: phpBB2

Having A problem with the forum
only with IE not with Firefox or Google Chrome
Lost images on the forum and also this, half the Widgets are doing this

your hosting image is also not working on IE on FM, on your forum

also your Skins forum on Hitskin is not working on IE


Last edited by FISH CRAZY on October 5th 2014, 6:11 am; edited 1 time in total

Ghost Pirate
Forumember

Male Posts : 255
Reputation : 78
Language : English, Greman, Spanish

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Metalgod542 on October 5th 2014, 5:23 am

No it was .in not .com

Metalgod542
Forumember

Male Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by boffer10 on October 5th 2014, 5:53 am

- Url of your forum: http://squarefoot.creatingforum.com/
- Browser: FF, Chrome, Opera
- Forum version: phpBB3
- Description of your problem: Can't upload pictures from one of my user accounts; I can upload pictures from another user account. No complaints from any other forum members.
- Screenshot:

boffer10
Forumember

Male Posts : 311
Reputation : 10
Language : english
Location : Go Seahawks!

http://squarefoot.creatingforum.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Ghost Pirate on October 5th 2014, 5:58 am

Browser: IE

Hello was looking at some post now all your forum looks like this only FM forum is doing it.

Ghost Pirate
Forumember

Male Posts : 255
Reputation : 78
Language : English, Greman, Spanish

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by SLGray on October 5th 2014, 6:22 am

What is it doing?


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35641
Reputation : 2374
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Ghost Pirate on October 5th 2014, 8:16 am

The FM forum was all in code only.

Ghost Pirate
Forumember

Male Posts : 255
Reputation : 78
Language : English, Greman, Spanish

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Van-Helsing on October 5th 2014, 10:08 am

Hello,
the newsletter which I sent yestaday has been lost from the newsletter archive and the system didn't sent it to members. I just check the newsletter archive and it isn't there.

Van-Helsing
Hyperactive

Male Posts : 2198
Reputation : 82
Language : English, Greek

http://helpgr.forumgreek.com/

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Shadow. on October 5th 2014, 10:33 am

- Url of your forum http://punbb.biz
- Browser Any
- Forum version Punbb
- Description of your problem: Infinite loading, the page is unreachable.
- Screenshot

Shadow.
Forumember

Posts : 68
Reputation : 4
Language : English

http://punbb-design.forumotion.com

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by rojeh on October 5th 2014, 4:06 pm

- Url of your forum
http://ss-zone.net

- Browser
any

- Forum version
Invision

- Description of your problem
Forum does not load and the problem comes from the domain as when I type my old free url it does load the forum,
I've also noticed that when I add www. to my url (http://www.ss-zone.net) it does work but my question is
how come http://ss-zone.net or ss-zone.net doesn't load? Like imagine google.com not to work like a www. is a must to type (not)
No domain requires www. and this problem occurred only few days ago that's why I am posting here.
- Screenshot
It is un needed.



Please help

rojeh
Forumember

Male Posts : 31
Reputation : 3
Language : English
Location : Might be behind you.

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by DigiScrapCafe on October 5th 2014, 6:24 pm

@DigiScrapCafe wrote:- Browser: Chrome
- Forum version: BB2
- Description of your problem:


Part of my domain url is nor directing, it goes to a page saying

This webpage is not available

at this address....http://digiscrapcafe.net

This address works fine ....http://www.digiscrapcafe.net

but unfortunately many of my links are connected to the url without the www.

original url
http://digiscrapcafe.forumotion.com

Just wanted to say, that my specific problem that I have so far, is happening
to everyone who has a domain on Forumotion, as i have tested this on several of my friends sites, and none of them work without the www.

This of course is a problem, because both urls are supposed to work, and many of us have pages and links across the net, only using the domain name url, without the www. (call it lazy, but like I said, it is supposed to work lol)

Unfortunately many of those links can not be changed now, and are directing to pages and sites that will no longer load. Any word on why this is happening, and whether it will soon be fixed.

DigiScrapCafe
Forumember

Posts : 39
Reputation : 1
Language : English

http://digiscrapcafe.net

Back to top Go down

Important Re: CHANGE OF DATACENTER: report bugs

Post by Ghost Pirate on October 5th 2014, 8:00 pm

Url of the forum = http://fishcrazyaquatics.4umotion.com/

Browser = IE and Firefox

Forum version = phpbb2

Description of your problem =
My forum fade and the rounded edges that came with the forum set up are not working any more.

Screenshot =
working fade and the rounded edges

Not working fade and the rounded edges

Ghost Pirate
Forumember

Male Posts : 255
Reputation : 78
Language : English, Greman, Spanish

Back to top Go down

Page 3 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum