The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum running very slow at certain times of the day

View previous topic View next topic Go down

Forum running very slow at certain times of the day

Post by Washington96 on October 18th 2014, 9:48 am

Hi,

Our forum is running very slow (taking minutes to load a page) at certain times of the day. There is a notification at the bottom saying 'waiting for response from illiweb.com'.

Is this an issue linked to the changing of the datacentre or do we have another issue? It has been occurring now for about three weeks which would tie in with the change of datacentre, but I just want to make sure this is the issue.

Thanks in advance for any help / update.

Washington96

Washington96
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

http://f1classic.your-talk.com/

Back to top Go down

Re: Forum running very slow at certain times of the day

Post by Ramdaman on October 18th 2014, 3:44 pm

Sometimes you may have a slow loading time. I recommend you close your tabs, and return in 5 minutes. The issue is usually solved for me by doing that. Slowdowns may occur because of all the migration stuff.

Ramdaman
Active Poster

Male Posts : 1614
Reputation : 96
Language : English, Albanian, Macedonian, Russian | HTML, CSS
Location : New York City

http://ndihme.forumotion.com/forum

Back to top Go down

Re: Forum running very slow at certain times of the day

Post by Washington96 on October 18th 2014, 7:49 pm

Thanks for the reply, but it seems a bit more serious than that. It is something that is effecting all of our members not just myself and lasts for hours at a time.

We have not changed anything on the forum which was working fine (and has been for the last seven years) until three weeks ago. At first I thought it may be a possible ddos attack, then maybe it was a problem with illiweb.com and then I read on here about the changing of the datacentre. I just want to know what is causing this issue and if it's something that will be fixed in the near future.

Washington96
New Member

Posts : 2
Reputation : 1
Language : English

http://f1classic.your-talk.com/

Back to top Go down

Re: Forum running very slow at certain times of the day

Post by SLGray on October 18th 2014, 8:05 pm

http://help.forumotion.com/t135889-change-of-datacenter-report-bugs

Buttercup wrote:Our technicians are working on bugs. So, slowdowns are possible.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35613
Reputation : 2372
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum