The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

HTML links disapear after a few seconds

View previous topic View next topic Go down

HTML links disapear after a few seconds

Post by stewartwilson on November 4th 2014, 3:29 pm

I am having some strange issue i cant seem to fix ,  when i write a html clickable image in a post they disapear . 

My site is : http://crisppoker1.forumotion.co.uk/

i have tried it in all browsers  and its the same ( also learnt my site looks horrid in IE ) 

I disabled ALL java scripts , still the same , 

I disabled all my CSS ,still the same 

I disabled optimize css , no differance

I disabled the basic css and it stays fine !!!

this is the post that should have just 2 clickable links http://crisppoker1.forumotion.co.uk/t1184-titan-poker#4185


I have very limited experiance and am totally lost to what is happening

stewartwilson
New Member

Posts : 16
Reputation : 1
Language : ENGLISH

http://crisppoker1.forumotion.co.uk

Back to top Go down

Re: HTML links disapear after a few seconds

Post by SLGray on November 4th 2014, 9:58 pm


Please do not start multi-topics about the same issue.  Use this one - http://help.forumotion.com/t136514-html-links-disapear-after-a-few-seconds .

Topic Locked


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 36701
Reputation : 2445
Language : English
Location : United States

http://ztwds.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum