The forum of the forums
Welcome to the Official Support Forum of Forumotion!

To take full advantage of everything offered by our forum, please log in if you are already a member, or join our community if you've not yet.



Create a free forum like this one.

Forum is acting up.. ??

View previous topic View next topic Go down

In progress Forum is acting up.. ??

Post by Espyridion on November 6th 2014, 4:29 pm

I am the creator of 'Waggin Tails' - a forum created for dog lovers when we decided to branch out from a main forum not connected with forumotion.

This morning, the forum was working fine - I had done nothing to it and was simply chatting with a member when things began to get 'wonky'. The forum background began glitching, standard buttons became unclickable (buttons affecting text, text placement, youtube links, font, etc) and scripts were being displayed in the 'Quick Reply' box.My administration panel has also become inaccessible unless I go through a user profile and the co-administrator hasn't been online in days. To my knowledge, he has not given anyone access to the panel and I do appear to have the same abilities.

I have tried to resynchronise the forum, and it has appeared to do nothing. My members tell me they're not having problems.

I have not had to deal with something like this from your platform in the 3 years I've had a forum with you. I am going to try restarting my computer, however if this doesn't work I'm not sure what else to do as there is nothing visibly out of place.

Please help?
Waggin' Tails: http://waggintails.canadian-forum.com/

EDIT BY APE
Please give the following in your posts

Code:
Forum URL :
Screen shot of what you see:
Forum Version:

Espyridion
Forumember

Posts : 33
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Espyridion on November 6th 2014, 4:43 pm

Restart didn't work, and the script appears to have taken over my first post... Help please

Espyridion
Forumember

Posts : 33
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Chapo on November 6th 2014, 5:47 pm

@Espyridion: Hello, could you try to post again and could you refresh a page (being logged as Admin) and check iy you see the linkto the AP ?

Tank you

Chapo
Technician
Technician

Posts : 25
Reputation : 10
Language : PHP ;)

http://www.forumactif.com

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Peeps on November 6th 2014, 6:15 pm

Hi There We are having problems too.
We can't reply to or send Private messages or start
new topics, just a blank grey screen come up and the cookie bar won't disappear after clicking it!
Any help with be appreciated!!

Peeps

Peeps
Forumember

Male Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

http://miniatureworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by SLGray on November 6th 2014, 6:32 pm

Clear your browser's cache and history. Also resyn your forum.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Peeps on November 6th 2014, 7:59 pm

Hi,
Ok I have done that but it is no different . when I try to reply to a pm at the bottom of my page it says "contacting illiweb.com and does not get through.
The cookie bar at the bottom of the page comes back even after clicking OK.

I use windows 8 and Google Chrome browser.

Any help most appreciated!

Peeps
Forumember

Male Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

http://miniatureworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Daryn on November 6th 2014, 8:26 pm

We are having problems too, cannot reply to posts are even start a new one it just goes blank. One of my admin contacted me today to let me know, no one can post at all although the chatbox is working.http://majorcaforum.forumsmotion.com/


I tried another forum I have and its exactly the same with that one.http://cbradiopirates.forumotion.co/

-----------------------------------------------------------------------

Update the forum seems to be working again. Hello

Daryn
Forumember

Posts : 50
Reputation : 0
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by APE on November 6th 2014, 8:48 pm

Please give the following in your posts

Code:
[b]Forum URL :[/b]
[b]Screen shot of what you see:[/b]
[b]Forum Version:[/b]





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8333
Reputation : 718
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Kathryn K on November 6th 2014, 10:32 pm

I am also having problems. Cannot reply to pms. Cannot make a new thread, chatbox is wonky, etc.

I have cleared cookies/history.

http://politicsandstuff.forumotion.com/

How do I resyn the forum?

thanks

Kathryn K
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by SLGray on November 6th 2014, 10:36 pm

AP > General > Forum > Configuration
At the very bottom.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by RedMomma5 on November 6th 2014, 10:41 pm

Hello, I believe the problems with replying to threads, sending PMs, starting new topics, editing posts, have to do with "illiweb" being slow. I get the message "waiting for illiweb" when I try to perform any of these functions and this has been going on most of the day. It is happening here on the Forum of the Forums as well. Therefore, I know it is not just my site (plus as you can see from the posts here, others are having the same trouble). I don't believe "re-syncing" the forum will clear this up.

I have added the "quick reply" box to my threads which I didn't have in place before so that my members don't have to wait for a window to open in order to post a reply (opening a window takes several minutes). If you preview a message before posting, this too requires a long wait.

Hopefully they will get this fixed soon.

RedMomma5
Forumember

Posts : 78
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Kathryn K on November 6th 2014, 10:47 pm

Ok, I just performed the resynchronization.

Information

Forum resynchronized successfully

Forum Configuration Updated Successfully

That did NOT fix the problem.

What else can I try?

thanks

Kathryn K
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by APE on November 6th 2014, 11:52 pm

@APE wrote:Please give the following in your posts

Code:
[b]Forum URL :[/b]
[b]Screen shot of what you see:[/b]
[b]Forum Version:[/b]

@Kathryn K wrote:Ok, I just performed the resynchronization.

Information



Forum resynchronized successfully

Forum Configuration Updated Successfully

That did NOT fix the problem.

What else can I try?

thanks
please follow the post made by me we will make a report Wink





APE
Manager
Manager

Male Posts : 8333
Reputation : 718
Language : fluent in dork / mumbojumbo & English haha
Location : STUCK IN FORUMOTIONS SERVERS HELP ME !!!!!!

http://chatworld.forumotion.co.uk/

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Kathryn K on November 7th 2014, 12:13 am

Forum url: http://politicsandstuff.forumotion.com/

Screen Shot: Even if I knew how to do one, which page would you want one of? (sorry not anywhere near computer savvy here.

Forum Version: Um, sorry no clue. Where would I find that to provide it for you? On the bottom of our page it says phpBB

A couple of your staff were given membership some time back to come in a look around for a problem years ago. Do you want me to send you their names?

Kathryn K
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by SLGray on November 7th 2014, 2:44 am

Administration Panel > Display
You should see forum version.


When your topic has been solved, ensure you mark the topic solved.
Never post your email in public.


SLGray
Administrator
Administrator

Male Posts : 35667
Reputation : 2375
Language : English
Location : United States

http://fmthemes.forumotion.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by LilaP on November 7th 2014, 3:31 am

we are having the same problem in my group and another group that I am in also. when trying to reply, send a pm the page just loads and loads. the icon goes around and around.
hope they can fix it up soon...ty

we have versionphpBB3

LilaP
Forumember

Posts : 376
Reputation : 0
Language : English

http://thenawtypspden.canadian-forum.com/

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by RedMomma5 on November 7th 2014, 7:29 am

@Kathryn K wrote:Forum url: http://politicsandstuff.forumotion.com/

Screen Shot: Even if I knew how to do one, which page would you want one of? (sorry not anywhere near computer savvy here.

Forum Version: Um, sorry no clue. Where would I find that to provide it for you? On the bottom of our page it says phpBB

A couple of your staff were given membership some time back to come in a look around for a problem years ago. Do you want me to send you their names?

I took a screenshot of my forum which was doing the same thing in case you still needed it but as I suspected (as posted previously), it was more than likely a temporary server problem. As of today, everything is working again on my site and hopefully others will find that their same issues have been cleared up. Smile

Edited to add that things are working using the Firefox browser but not Internet Explorer.

RedMomma5
Forumember

Posts : 78
Reputation : 3
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Kathryn K on November 12th 2014, 5:44 pm

phpBB3

We just had 6 minutes of just white pages for both our board and I also had same problem here.

Kathryn K
Forumember

Posts : 29
Reputation : 1
Language : English

Back to top Go down

In progress Re: Forum is acting up.. ??

Post by Hagoromo Otsutsuki on November 12th 2014, 5:50 pm

@Kathryn K wrote:Forum url: http://politicsandstuff.forumotion.com/

Screen Shot: Even if I knew how to do one, which page would you want one of? (sorry not anywhere near computer savvy here.

Forum Version: Um, sorry no clue. Where would I find that to provide it for you? On the bottom of our page it says phpBB

A couple of your staff were given membership some time back to come in a look around for a problem years ago. Do you want me to send you their names?
Screen shot on Keyboard Print Scrn+Alt
Smile

Hagoromo Otsutsuki
Forumember

Male Posts : 514
Reputation : 21
Language : English
Location : Heaven

http://naruto-omniverse.forumotion.com/

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum